2014-08-11, 20:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie spędzają czas wykształcone "stare" panny?
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;47662814]Nie wiesz do czego spacja sluzy chocby.
Wydajesz sie zadufany, zarozumialy i przekonany o swojej boskosci. Niepotrzebnie. Pomijam, ze masz wymagania a nie zastanawiasz sie co z Toba jest nie tak, ze budzisz sie z reka w nocniku w wieku 34-ech lat. Zawsze warto najpierw spojrzec na siebie.[/QUOTE]
Jak celnie napisane 
Cytat:
Napisane przez zakonna
Jestem ciekawa jak autor weryfikuje motywacje do utraty błony. Ma jakąś ankietę ze sobą na pierwszym spotkaniu??
Poza tym to zgadzam się z przedmówczyniami. Uciekać należy przed autorem ile sił w nogach.
|
Ja jednak bym nie spierniczała Jak trafi mi się na drodze taki "mądrala" to mam chęć poznać, co kieruje takim człowiekiem by się tak wypowiadać, czy rzeczywiście z niego taki przystojny Alvaro i co robił, że nagle w wieku 34 lat uznał, że czas najwyższy na relacje ze stałą kobietą.
Jak już bym się dowiedziała, to zapewne dopiero potem bym spierniczała, ale najpierw zaspokoiłabym ciekawość 
Dołączę się jeszcze do opinii mona1309 o prawnikach. Również miałam nieprzyjemność znać takich 2-óch, jeden ma problemy z higieną i alkoholem, drugi natomiast uważał, że skoro jest prawnikiem i ma furę to powinnam go po "stopach całować", bo nic lepszego spotkać mnie nie mogło
Edytowane przez wskazówka
Czas edycji: 2014-08-11 o 21:01
|
|
|