Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-11, 22:48   #4711
harvvey
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Cytat:
Napisane przez nie_powiem Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem.. Życie wspomnieniami i iluzjami nie pomoże nam w zapomnieniu. U mnie minęło 10 dni od oddania rzeczy. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.
Czasami mam wrażenie, że obudzę się ze złego snu.. Albo usłyszę dzwonek do drzwi a za drzwiami jego, ze skruszoną miną.

Dlaczego ludzie jednego dnia mówią, że kochają, uprawiają ze sobą seks a za dwa dni okazuje się, że coś pęka? Jak tak można? Wiem, że byłam nieznośna.. Ale jak tak można?

Dlaczego ludzie mówią ,że na dobre i złe a nie dotrzymują słowa?
Przykre to wszystko. Coś pęka, a ty jesteś zupełnie bezradna. U mnie 12 dni od ostatniej rozmowy, tęsknie bardzo, ale wierzę, że to kiedyś minie.. Chociaż czas mija, to wcale nie czuję ulgi, a wręcz mam wrażenie, że mój mózg dopuszcza coraz to więcej dobrych wspomnień. Staram się z tym walczyć.. Brakuje mi rozmowy, brakuje mi dotyku i jego sprzed kilku miesięcy.

Rozmawiałam z naszym wspólnym znajomym - zabierze jego rzeczy ode mnie w październiku. Nie wiem co z moimi rzeczami i pieniędzmi, poczekam jeszcze, może jakoś je przekaże.

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Mój eks kilka dni przed pierwszym rozstaniem uprawiał ze mną seks, mówił jaka jestem za☠☠☠ista i jak mnie kocha i nigdy nie zostawi... Koło tygodnia później odszedł tłumacząc, że prawie miesiąc miał wątpliwości czy mnie kocha....
Ło powinnam być dumna z mojego, że od jakiegoś czasu już nie słyszałam "kocham" Szkoda tylko że tak długo się zbierał, żeby powiedzieć, że tego nie czuje.