2014-08-12, 08:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Cytat:
Napisane przez existence
Viva sto laaat!
Kręciołek na co Ci lista Call Center?
Wysłane z telefonu.
|
Również się dołączam do życzeń dla vivy
Ex mamy dla nich z TŻtem fuchę Ktoś najczarniejszą robotę za nas zrobić musi, żeby wesele się odbyło
Cytat:
Napisane przez Anabele23
Hej
Oooo i jeszcze jedna dobra informacja - siostra zabiera mnie na wakacje na tydzień do Włoch
|
Łoo super Zazdro
Cytat:
Napisane przez joasia-a
ja też uwielbiam!!
ale w tym roku już nie kupię! matko wczoraj kupiłam w kauflandzie, przyszłam do domu, wypłukałam porządniei jem, nagle patrzę a tam mi larwa jakaś biała-półprzeźroczysta chodzi..... dobra.. patrze, a tam w kilku borówkachw tym koszyczku pełno larw. myślałam że od razu zwrócę co zjadłam
o kurde hehehe  doooobre
a jak tam spotkanie? gratuluję! i jak to mi ktos napisal na tarnowskim forum będziecie zadowoleni z video
Wszystkiego najlepszego Lwiątko!!  dużo cierpliwości do nas i żeby przyszły rok był po Twojej myśli!!!
Ja piję za 9 dni!
|
Do spotkania w końcu nie doszło Ale umowę mamy i zaliczka wpłacona No miejmy nadzieję, że obie będziemy zadowolone I przy okazji nasi TŻci też
Cytat:
Napisane przez joasia-a
Kelpie! mi też hybrydy popękały 2-3 dni po zrobieniu i też tak mam z niektórymi lakierami zwykłymi że mipękają na płytce, takiepajęczynki mi się robią...
DObra.. stres jest duży.. życzcie mi powodzenia!
|
Powodzenia
Cytat:
Napisane przez Majelka
Hejka
Viva najlepszego  samych radosnych dni no i oczywiście wymarzonego ślubu  to ostatnie panieńskie urodziny
|
Ja się załapię niedługo przed ślubem na jeszcze jedne panieńskie urodzinki
Cytat:
Napisane przez existence
uszyj podobną
ja to nawet empire nie mierzyłam bo bym pewnie wyglądała jak w koszulce nocnej  ale Tobie ładnie
|
Ja mierzyłam I nie wyglądam
Cytat:
Napisane przez agogika
Czytam tak i widzę, że wydajecie dużo pieniędzy na wesele.
My się zamkniemy w małej kwocie 13 tysiecy gdzieś.
Ale będę miała koło 50 gości i wiele rzeczy mam po znajomości  w sensie samochód, ciasta, kwiaty , bukiet ślubny. Tak się jakoś szczęśliwie złożyło, że mamy dużo znajomych w poszczególnych branżach i nam pomogą.
Udało nam się nawet tanio znaleźć dobrego fotografa za 950 zł całość (przygotowanie, ślub, wesele, plener w innym dniu).
Zastanawiam się jak jest z plenerem? lepiej tego samego dnia mieć czy na spokojnie w innym dniu??
|
Zdecydowanie w innym dniu!! Masz spokojnie czas na zdjęcia, a nie stresujesz się żeby wrócić jak najszybciej Poza tym impreza umiera jak nie ma młodych. W tym roku byłam na weselu, gdzie młodzi pojechali na sesję i ich nie było ze 4godziny i była kicha nie impreza..
Cytat:
Napisane przez Kimitri
u nas 24 000 za sale tak mniej wiecej na razie
|
U nas plus minus też tyle. Do tego 4000 video 2000 foto, zespołu jeszcze nie mamy, ale też ze 3-3,5 trzeba liczyć. Nie zmieścimy się w budżecie 40000 który mamy zaplanowany nie ma szans Mówiłam TŻ, że 50 trzeba liczyć lekko, a ten się uparł że 40 i koniec No i gadaj z takim
W ogóle to dzień dobry
Kurczę od jutra mamy nowego mecenasa..Z opowieści cosik czuję, że będziemy koty drzeć
Beezee miło cię widzieć I super, że Ci się układa
Chyba mam ostateczną wizję zaproszeń 
W nocy morze czerwone wylało..Matko ale tak, że się pozbierać rano nie mogłam i piżamka do prania A w autobusie myślałam, że nie dojadę, tak mi się słabo zrobiło
Unia Tarnów
Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/
|
|
|