Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz.36
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-12, 09:02   #435
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36

Cytat:
Napisane przez SzalonaDziewczyna Pokaż wiadomość
Ale to jest hi-def plum Nieważne, wiem, że ją biorę, bo wyglądam w niej ładnie, nie ma co się bać na odważne kolory, jesli się dobrze w nich czujemy!

Ja z 12 biorę Parisian Chic, konturówkę do ust True Red, pędzel do pudru, zestaw Planet Spa z demo, krem maska anew, żel do mycia twarzy anew vitale, UCB hi-def plum , extreme mauve i berry bold albo ruby shock - proszę, doradźcie, bo nie mogę się zdecydować i to na tyle, chyba, że dorzucą coś fajnego do demo

zamów wszystkie

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Temat: Prace techniczne w naszych systemach w dn.14.08 do 18.08.2014.
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie,

Jak co roku w naszych systemach będziemy przeprowadzali konieczne prace techniczne. Wykorzystamy w tym celu dni wolne związane z długim weekendem. Oznacza to wyłączenie niektórych systemów wspierających pracę Konsultantek oraz brak dostępu do kont Konsultantek dla Pracowników Działu Obsługi Konsultantek od czwartku 14.08 od godz. 13.00 do poniedziałku 18.08 do godziny 10.30.
Zapewniamy, że podczas prac technicznych nasza strona internetowa będzie dostępna.
Planujemy jedynie krótką, nocną przerwę z 16 go na 17 go sierpnia od 23.00 do 06.00.

Prosimy o zapoznanie się z pozostałymi informacjami na temat dostaw, oraz organizacji pracy Działu Obsługi Konsultantek i Salonów Firmowych Avon.

Kliknij tutaj: http://dok.avonpolska.pl/images/MW/C...jasystemyK.pdf

Przepraszamy za niedogodności.

Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Konsultantek
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora