Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już niewiele nam zostało, by się cieszyć dzidzią małą ! Wrześniówki 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-12, 11:46   #4775
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by się cieszyć dzidzią małą ! Wrześniówki 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
nic mi nie mów ... nie miałam takich jazd przez całe 8 miesięcy jak w ciągu ostatnich dwóch dni ... aż mi się śnił ten cały baby shower z nerwów ..

SŁuchajcie odnosze wrażenie że moja szwagierka jest na 100 % przekonana że zostanią chrzestną Zośki bo w sumie cały czas tak jak by gada o tym ... i teraz nie wiem jak mam się zachować bo ja chce żeby chrzestną była moja druga bratowa a chrzestnym brachol mojego męża a nie jego siostra ... i mój mąż też tak chce , ale ja nie wiem teraz czy jak ona sie dowie to znów się stanie taka mega powalona jak byłą jeszcze 3 miesiące temu ... i czy dla udobruchania sprawy powinnam ją wziąć na chrzestną ?? wbrew sobie ?? tylko to i tak mi nie daję gwarancji że będzie już normalna i że zostaniemy BFF ... oszaleje chyba od tych wszystkich myśli ...
bierz na chrzestną kogo chcesz, to, że ona sobie wymyśliła, że będzie chrzestną ale Ty wolisz kogoś innego to nie Twoja sprawa tylko jej. Przecież nie prosiłaś jej na chrzestną, a potem odmowiłaś. Ja tak miałam z kuzynką, myślała chyba, że chrzestną zostanie mojej córki, a ja wybrałam moją przyjaciółkę nawet na chrzciny nie zaprosiłam tej kuzynki, bo na chrzciny zaprosiłam tylko rodziców i teściów, rodzeństwo męża (mój brat nie mógł przylecieć) oraz chrzestna z narzeczonym i tyle. Wielkiej imprezy nie robiłam, skromnie w domu, jedynie catering zamówiłam. Kuzynka miesiąc była chłodna w stosunku do mnie ale potem jej przeszło

dzanet, jaka słodka pościel

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora