2014-08-12, 11:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by się cieszyć dzidzią małą ! Wrześniówki 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez ZygaEffka
nic mi nie mów ... nie miałam takich jazd przez całe 8 miesięcy jak w ciągu ostatnich dwóch dni ... aż mi się śnił ten cały baby shower z nerwów ..
SŁuchajcie odnosze wrażenie że moja szwagierka jest na 100 % przekonana że zostanią chrzestną Zośki bo w sumie cały czas tak jak by gada o tym ... i teraz nie wiem jak mam się zachować bo ja chce żeby chrzestną była moja druga bratowa a chrzestnym brachol mojego męża a nie jego siostra ... i mój mąż też tak chce , ale ja nie wiem teraz czy jak ona sie dowie to znów się stanie taka mega powalona jak byłą jeszcze 3 miesiące temu ... i czy dla udobruchania sprawy powinnam ją wziąć na chrzestną ?? wbrew sobie ??  tylko to i tak mi nie daję gwarancji że będzie już normalna i że zostaniemy BFF ...  oszaleje chyba od tych wszystkich myśli ... 
|
bierz na chrzestną kogo chcesz, to, że ona sobie wymyśliła, że będzie chrzestną ale Ty wolisz kogoś innego to nie Twoja sprawa tylko jej. Przecież nie prosiłaś jej na chrzestną, a potem odmowiłaś. Ja tak miałam z kuzynką, myślała chyba, że chrzestną zostanie mojej córki, a ja wybrałam moją przyjaciółkę nawet na chrzciny nie zaprosiłam tej kuzynki, bo na chrzciny zaprosiłam tylko rodziców i teściów, rodzeństwo męża (mój brat nie mógł przylecieć) oraz chrzestna z narzeczonym i tyle. Wielkiej imprezy nie robiłam, skromnie w domu, jedynie catering zamówiłam. Kuzynka miesiąc była chłodna w stosunku do mnie ale potem jej przeszło
dzanet, jaka słodka pościel
|
|
|