Dziwny ginekolog
Bylam dzisiaj u ginekologa potwierdzić ciaze, była to moja pierwsza wizyta w zyciu. Bylam bardzo zdenerwowana, najpierw wsadzila mi wizernik, trochę bolało, nawet nie wiem czy pobrala cytologie bo to trwalo dosłownie z minute, wyciagla i poszlysmy do drugiego pokoju i tam mi zrobila usg dopochwowe. Powiedziala ze cos jest ale kropeczki jeszcze nie ma. Potem wrocilysmy do jej gabinetu i powiedziała mi zebym brala tabletki Symnatal pro baby i zrobila badania krwi i moczu. Nic więcej nie powiedziała, ja jako ze była zdenerwowana swoja pierwsza wizyta o nic się nie pytałam czy wszystko ze mna ok czy nie. Pytala mi się czy będę do niej chodzic na nfz, bo dzisiaj bylam prywatnie, a ja jej mowie ze jeszcze nie wiem, no ale chyba cytologie powinna mi zrobić, albo się myle no nie wiem. Musze poszukać innego gina, ale wcześniej jeszcze sobie zrobie badania, i tu jest moje pytanie, jakie dokładnie badania musze zrobić i ile w calosci one kosztują. Nie wiem czy brac tabletki te co mi podala czy nie, czy poczekać na wyniki badan i isc do innego gina.
|