Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 13:52   #1288
doughnut_agg
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
oby nocki już takie zostały

, oj to ja ostatnio przerabiałam dokładnie to samo, zabawa w środku nocy była cool, a przynajmniej klusek tak uważał , ja

pierwsza jest bezkonkurencyjna, super bardzo mi się podoba

pracusie

sus zmienisz zadnie jeszcze jak Pan Stanisław "zgrzecznieje"

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

dodi dla Helenki za postępy

idzie spać o 9 śpi do 10.20, później o 13 śpi do 14,40 a później o 17 i śpi do 18 i na noc 21.30

kąpię małego codziennie przy tych upałach, a pupę jak mam możliwość to myję przy każdej zmianie pieluszki, później dobrze natłuszczam (klusek ma tam bardzo wrażliwą skórkę i zaraz robi mu się bardzo czerwona) a włoski to tak 2 razy w tygodniu albo raz to zależy, ale położna na wizycie patronażowej mówiła mi ze nie trzeba kąpać całego bobasa codziennie , chodziło jej o to że skóra wytwarza jakąś ochronę i żeby jej nie zmywać

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

podobno warto przeczytać, u mnie w wypożyczalnie nie mają tego chyba będę musiała sobie kupić

ale miałaś stresik,

o kurcze, aż mnie dreszcze przeszły

no nie dały ci te nocne marki pospać

sto lat
ale on ci duzo spi, jestem w szoku. moja jak by poszla na drzemke okolo 18 to juz by byl problem ze snem na noc, walczyla by do 22 albo i dluzej.
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora