2014-08-12, 15:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dłubanie po ćwiartce ;) czyli robótkowy (pseudo)doping po raz 25
Cytat:
Napisane przez SlonecznikB
Ale mam w domu burrdello. Zaczął sie remont przedpokoju. Ja myślałam, że dzisiaj poustalamy co jak gdzie. A tu majster po 14 z całym ekwipunkiem roboczym się wprowadza. Chciał nie chciał trzeba było wszystko uprzątnąć, a dokładnie z szafki i pawlacza wszystko wyprowadzić. Ile tego tam jest, w życiu bym nie pomyślała, że w takich mebelkach tyle rzeczy się pomeści. Teraz siedzę i wybieram kolor. Drzwi od szafy to gruszka czyli jasny, do tego wszystko pasuje. Cały czas myślałam o fioletach, jeżynach, śliwkach itp. A teraz zobaczyłam fllugera brzoskwinię i chyba przy tym zostanę. Tym bardziej, że przedpokój wąski to trochę rozjaśni, i chyba te ciemne szybko by mi sie znudziły i by mnie zmęczyły
|
jeżeli nie ma okien ,to ta brzoskwinka 
Cytat:
Napisane przez babydelfi
ja bardzo proszę przyznać się
kto się nie bał i mi koraliki zaj......
szukam, szukam i znaleźć nie mogę, a są mi potrzebne 
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------
Basiu do Warszawy bus jedzie 5,5 godziny
ale zostaje jeszcze faktycznie Wrocław, tam podróż z Rzeszowa trwa 6,5h, to tak krócej niż do Łodzi
i może ten Wrocław, to nie taki głupi pomysł 
|
ja do Wrocławia chyba też ok6-7godzin bym jechała
Cytat:
Napisane przez rardan
Witajcie.
Jestem już w domu, ale nie mam czasu. 
W pracy tez sajgon.
W niedzielę wstąpiliśmy jeszcze na borówki.
Mam je przebrane i dzisiaj muszę dać do słoików.
No i jeszcze fasolkę, cukinie i ogórki.
Zmykam.
Może później zajrzę.
Miłego popołudnia. 
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------
Jak tam było na spotkaniu?
|
witaj
niestety musisz doczytać 
Cytat:
Napisane przez SilverAguti
mi Toruń pasuje, w końcu to 65km... to nawet między śniadaniem a kolacją można się przejechać  ale Wrocław zdecydowanie poza moim zasięgiem 
|
Cytat:
Napisane przez mirosek
Tak coś mnie się wydaje, że po środku to znów wypada Łódź 
|
Asia i Mirka bo Wam się nie chce podróżować leniuchy
|
|
|