Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdy prawiczek idzie do prostytutki...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-12, 17:54   #134
nowyfacet
BAN stały

Dot.: Gdy prawiczek idzie do prostytutki...

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
Ty mi bardzo pomogłaś

Wybacz ale za to ja nie mogę się zgodzić z Tobą i to co napisałeś to są zwyczajne brednie

Akurat wygląd i kasa nie ma znaczenia jak chcesz się przespać z ładną dziewczyną. (zakładam, że przez atrakcyjną rozumiesz ładną, bez względu na to co ma w głowie, np siano) Gdybyś chciał założyć rodzinę to tak. Ale przespanie się jest bardzo łatwe w obecnych czasach i żeby tego nie umieć to trzeba być beznadziejnym (o popatrz jaki zbieg okoliczności).

Czasem wystarczy 2 czy 3 wyjścia za marne grosze jak pizza czy piwo, wolna chata i już. A jak dziewczyna sama szuka prącia to wystarczy, że będziesz czysty i nie będziesz chory na downa
Wybacz, ale teraz z tobą też się nie do końca zgodzę. W dużych aglomeracjach to tak, masz rację, ale w mniejszych niekoniecznie. Gdy jestem w swoim miescie rodzinnym poniżej 100 tysięcy ludności, i gdy bywam w tutejszym clubie to ciężka sprawa przelecieć jakąś niewiastę i szczerze jak teraz sięgam pamięcią to nigdy nie widziałem bzykającej się pary w toalecie pod toaletą czy pod lokalem nawet w aucie, może z tego to wynika że w małym mieście sporo ludzi z widzenia się zna, i żadna nie chcę mieć łatki szmaty! Więc punktu widzenia zależy od punktu siedzenia.
nowyfacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując