Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My tu ciągle zapuszczamy, nawijamy i wcieramy - część X prostomaniaczek!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-12, 19:02   #2169
Felicja
Wtajemniczenie

Dot.: My tu ciągle zapuszczamy, nawijamy i wcieramy - część X prostomaniaczek!!!!

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
dziękuję ślicznie

ale do ideału mi brakuje..
Oj, chyba każda z nas musi do czegoś dążyć

Cytat:
Napisane przez MassieDran Pokaż wiadomość
Bo Ci się zachciało cieniować Ładną taflę miałaś
I farbować na taki kolor... Kolory: czarny, blond i rudy jest ciężki w utrzymaniu, jeśli chodzi o nadanie włosom zdrowego wyglądu.
Właśnie sobie obejrzałam mój czubek głowy tydzień po farbowaniu "czekoladą", która chwyciła mi na czerwonawo i co? Odrost, spłukana szmata i albo mi się zdaje, albo siwe mi prześwitują (nie wiem, czy mam siwe, bo cały czas farbuję i ostatnio tylko na grzywce jednego wyczaiłam, ale wygląda na to, że jest tego więcej). Niby mam tego diabelskiego castinga w kolorze "czekolada" jeszcze dwa opakowania, ale nie będę farbować włosów co tydzień!

Cytat:
Napisane przez _agg_ Pokaż wiadomość
degażowała to chyba najgosze co frzjerki robią
Jeśli chodzi o cięcie, to tak, to jeden z grzechów głównych, wystarczy spojrzeć na moją grzywkę

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Robila sobie któraś z Was hennę na rzęsy? To w ogóle coś daje?
Zależy komu i zależy jaką się ma hennę. Jest taka hiciarska, znajdziesz nazwę na KWC. U mnie np. nie ma większej różnicy, bo mam bardzo cieńkie włoski i po prostu muszę pogrubić je tuszem. Ale blondynkom o jasnych włoskach hennowanie rzęs dużo daje. Spróbuj, nie zaszkodzi ci.

Laskiii, jestem tak padnięta, że sobie nie wyobrażacie. Szef mi dziś powiedział, żebym się nie przejmowała, jeśli mam wrażenie, że trzymam głowę w zmywarce do naczyń. Uśmiechnęłam się tylko, ale miałam mu powiedzieć, że mój łebek jest raczej w pralce i to akurat podczas wirowania.

Ale wczoraj rycyna z lnianym na noc była

Denko 2016
suma: 0/157

Recrea 5%-28.09.
Felicja jest offline Zgłoś do moderatora