Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wejdź i wybierz coś dla siebie :) - mój pierwszy ciuszkowy wątek - rozm. XS-S-M
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-12, 22:43   #1
MarceLa
Raczkowanie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
GG do MarceLa

Wejdź i wybierz coś dla siebie :) - mój pierwszy ciuszkowy wątek - rozm. XS-S-M

WĄTEK ZAWIESZONY, JEŻELI COŚ WAS INTERESUJE - PISZCIE NA PW
Chętnie pozbędę się zalegających w szafie ciuchów. Część z nich jest używana(niewiele), ale w bardzo dobrym stanie (ewentualne skazy są opisane), natomiast niektóre mają jeszcze metki. Nie wymieniam sie za rzeczy zniszczone i nie nadające się do noszenia.
Oczekuje również zdecydowania i jasności co do warunków wymiany, tak żeby nie było nieporozumień i żeby żadna ze stron nie była poszkodowana.

Szukam ubrań, dodatków, biżuterii, szczególnie:

marynarki, styl mniej formalny
biała dłuższa tunika
bluzki na krótki rękaw z różnymi aplikacjami z przodu
wszelkiego rodzaju koszule na krótki rękaw (ze stójką, wiązane pod szyją, z bufkami, body)
kamizelek (czarne lub brązowe, popielate)
szortów (sportowe, eleganckie)
letnich sukienek na ramiączkach
czarnej spódnicy z wysokim stanem, ołówek, tulipan
szerokiego paska na gumce
wisiorka na długim łańcuszku
okrągłych bransoletek (plastikowe lub drewniane)
torebki koperty do ręki lub na długim pasku
ubranka z weluru - poszukiwany dres

Noszę rozm. 36/S, butów 39

Kosmetyki:

Termoochronne kosmetyki do włosów
Szampon/odżywka Biosilka
Jedwab WAX'a
pudru w kamieniu lub sypki (kolor jasny)
Eveline 3D slim extreme serum - wyszczuplajace+ujędrniają ce/ew. cos innego o podobnym dzialaniu
kosmetyki pielęgnacyjne aptecznych firm

Książki:
szukam książek z przepisami (+zdjęcia) potraw kuchni świata, bądź z serii "Z kuchennej półeczki".
Interesują mnie też książki (przede wszystkim) autorstwa Paulo Coelho, Williama Whartona oraz wszelka literatura kobieca.

Na wymianę posiadam zbiór koralików i półfabrykatów do wyrobu biżu (dla chętnych)
Chętnie przyjmę ciekawe wzory papierów do scrapowania.

Przesyłki zawsze wysyłam listem poleconym (większe - paczką) i oczekuje tego samego od innych. Najchętniej ekonomicznym, ze względu na koszty, jeśli zależy Ci na czasie zaznacz to w wiadomości - umówimy się na priorytet. Osoby z negatywami lub mniejszą ilością przekupek proszę o wysłanie przesyłki jako pierwsze.

WSZYSTKIE RZECZY ZNAJDUJĄ SIĘ NA PIERWSZEJ STRONIE
PREFERUJE TYLKO WIĘKSZE WYMIANY, ALBO TAKIE, KTÓRE SĄ FAKTYCZNIE WARTE WYDANIA PIENIĘDZY NA PRZESYŁKŁĘ

Edytowane przez MarceLa
Czas edycji: 2009-06-07 o 22:06
MarceLa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując