Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-13, 08:24   #2124
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez Majelka Pokaż wiadomość

o hej to również nasza data z jakich okolic jestes?
Jestem ze Szczecina

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Heej
Gratuluję dzidziusia Czasem myślę, że też tak bym chciała ale potem mi się przypomina, że mam dwa kierunki studiów a nie chcę z nich zrezygnować, także za dwa lata dopiero dzidziuś

Jeśli chodzi o wybór kościoła to trudny temat. Wszystko zależy od księdza. Może być tak, że będzie Was zmuszał żeby wziąć ślub jak najszybciej bo inaczej nie ochrzci Wam dziecka albo takie inne historie. Trochę się tego od znajomych nasłuchałam.
A inny ksiądz ochrzcił bez problemu tylko rodzice chrzestni musieli przystąpić do spowiedzi. No chyba, że nie będziecie chrzcić do ślubu i wszystko za jednym zamachem Też byłam na takim ślubie i wyszło super
My na szczęście już po studiach, sama studiowałam 2 kierunki i wtedy na pewno bym się nie zdecydowała na dziecko.
Właśnie wiem że co ksiądz to opinia... Tu nie znamy żadnych księży a ślub chcielibyśmy brać w małej miejscowości albo okolicznych, tam gdzie będzie wesele, żeby goście nie musieli 5 razy jeździć. Myśleliśmy o chrzcinach razem ze ślubem ale chyba jednak zrobimy to wcześniej, jak mała będzie miała z 3-4 miesiące Mam nadzieję że wtedy spojrzą na nas łaskawszym okiem