Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klinika nieplodnosci Angelius-Katowice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 09:50   #123
fanfelka
Zadomowienie

Dot.: Klinika nieplodnosci Angelius-Katowice

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

czyli na wstępną wizytę od razu się umawia tak? Tam jest jakiś specjalny lekarz od ivf?
A co do Twojego żalu to się nie dziwię ja też uważam ze to jest mega niesprawiedliwe jakby nie mogło być tak ze kto chce mieć dzieci to ma a kto nie to nie.... tyle jest niechcianych dzieci a my żeby mieć swoje musimy tyle przejść
Co do tego programu rządowego: przychodzi się z mężem i trzeba chwile poczekać pod pokojem I aż przyjdzie pielęgniarka ( czy tez osoba tym zajmująca się). Podpisujecie regulamin i ona daje wam kartę z potwierdzeniem że się zgłosiliście. Pyta się kto Was prowadzi- jaki lekarz. I teraz zaczyna się czekanie na wizytę kwalifikacyjną a kiedy ona będzie to trudno powiedzieć. Mojej znajomej powiedziała, że koło końca 2015 dopiero powinni się odezwać a mi ogólnikowo że w przyszłym roku bo to niby cały czas się zmienia...więc ogólnie nic nowego się nie dowiedziałam.

Cytat:
Napisane przez bombka666 Pokaż wiadomość
Fanfelko koszta sa duze wiem to i ja ,juz nawet nie licze ile nam poszlo a ile przed nami....ale ja zaplace kazda cene ktora przyblizy mnie do spelnienia mojego pragnienia.
Uda sie wierze w to i Wy tez musicie
Wczoraj miałam gorszy dzień i musiałam ponarzekać ale poczytałam trochę i wiem, że wszystkie dziewczyny dają radę więc ja też muszę. Koszty kosztami ale podobno uśmiech dzieciaczka czy też jego kopniaki w brzuszku są bezcenne więc nie mam się co załamywać czy marudzić.

fanfelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując