2014-08-13, 09:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Cytat:
Napisane przez anns_
Ale mam zamule :ziewa: robie rysunki ciagle  mam nadzieje ze dzis tez wczesniej skończę  juz 11km roweru za mna 
|
Za rower  
Cytat:
Napisane przez arnama
Oj tam, ja tak tylko czasem przy %% 
A kumpel jest normalny, toteż szok zaliczyłam czy to aby na pewno Jego głos, bo On generalnie mieszka ok 15 km od nas, w sąsiedniej "wiosce"  Miałam zapytać czy chce przenocować, ale głupio by wyszło, że męża nie ma i tak, no  Miał nocować u jakiegoś kolegi 
|
Czasem przy % a, że często winko jest... 
No fakt, głupio by było 
Cytat:
Napisane przez arnama
Dzień dobry 
Mi się wczoraj kapuśniaka zachciało, wstawiłam trochę do mikrofali, podgrzało się, otwieram a tu yeb..... wyleciała miseczka prosto na podłogę, stłukła się o płytki, cała zupa na ziemi i meblach (mamy wysoko zabudowaną mikrofalę) i co zrobiła Arnamcia? Oczywiście weszła w szkło  Pościerałam jak umiałam, a dzisiaj wchodzę do kuchni, a tam nie dość że tłusta podłoga to jeszcze krwawe ślady moich stóp  Musiałam jeszcze przetrzeć, bo jak by TŻ wrócił przede mną to by się wystraszył  Ale po powrocie czeka mnie pucowanie mebli bo trochę kapusty było nawet na klamkach, a już nie miałam czasu przed pracą 
|
Dobry 
O której Ty ten kapuśniak chciałaś wczoraj jeść? pokarało Cię a tak serio, to bardzo się skaleczyłaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|