Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 09:52   #805
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Ale mam zamule :ziewa: robie rysunki ciagle mam nadzieje ze dzis tez wczesniej skończę juz 11km roweru za mna
Za rower

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Oj tam, ja tak tylko czasem przy %%
A kumpel jest normalny, toteż szok zaliczyłam czy to aby na pewno Jego głos, bo On generalnie mieszka ok 15 km od nas, w sąsiedniej "wiosce" Miałam zapytać czy chce przenocować, ale głupio by wyszło, że męża nie ma i tak, no Miał nocować u jakiegoś kolegi
Czasem przy % a, że często winko jest...
No fakt, głupio by było

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mi się wczoraj kapuśniaka zachciało, wstawiłam trochę do mikrofali, podgrzało się, otwieram a tu yeb..... wyleciała miseczka prosto na podłogę, stłukła się o płytki, cała zupa na ziemi i meblach (mamy wysoko zabudowaną mikrofalę) i co zrobiła Arnamcia? Oczywiście weszła w szkło Pościerałam jak umiałam, a dzisiaj wchodzę do kuchni, a tam nie dość że tłusta podłoga to jeszcze krwawe ślady moich stóp Musiałam jeszcze przetrzeć, bo jak by TŻ wrócił przede mną to by się wystraszył Ale po powrocie czeka mnie pucowanie mebli bo trochę kapusty było nawet na klamkach, a już nie miałam czasu przed pracą
Dobry
O której Ty ten kapuśniak chciałaś wczoraj jeść? pokarało Cię a tak serio, to bardzo się skaleczyłaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora