Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 09:56   #26
paulina119a
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
Keithlyn ja pytalam ta Pania i spokojnie moge Ci podrzucic namiary na nia..a masz fb?bo ja wlasnie sie tak z nia kontaktowalam..zapytaj o inne rzeczy dla malucha..posle ci zdj..

Czekoladka u mnie klampka zapadla,tz sie tak napalil na ta spacerowke..jak mu mowie,ze moze maly szybko z niej wyrosnie to odpowiedzial,ze kupimy inna i juz..tak wiec wczoraj ja zamowilam i do 2 tyg ma byc bo jest sciagana Z USA..No fakt,gapa ze mnie,patrzylam na dlugosc zycia od miesiaczki.wg okresu zycia w lonie matki to za 5 dni mam 3 trym i od dzis 92 dni do narodzin..

wczoraj naogladalam sie znow Poloznych i dostalam z☠☠☠ke od tz..
nie wiem czemu ale wlaczyl mi sie strach wczesniejszego porodu..tzn przed 30 tc..i obawy,ze maluchy maja po 700/800 g i male szanse..jeju juz mi na mozg siada...

z takich przyjemniejszych rzeczy to umowilam sie na wtorek do kosmetyczki i fryzjera..od 13 do 18 bd sie relaksowac..

spodziewam sie jutro gosci wiec musze upichcic jakis torcik..macie jakies pomysly?

Ta spacerówka jest na prawdę bardzo ładna

Nie masz co się nakrecać historiami. Nerwy sa Ci niepotrzebne. Pozytywne nastwienie, dbanie o siebie i tyle. A reszta i tak jest od Ciebie mało zależna.
Dobrze zrobiłas z fryzjerem i kosmetyczką. Przyszła mamusia niech sie zrelaksuje a nie niepotrzebnie stresuje programami !!!!!

hartman to obok Emmaljungi kolejny Mercedes wśród wózków. Na pewno materiały w takich drogich wózkach są użyte zupełnie inne niż w tych tańszych, nie ma co się oszukiwać. Ale nas jest nie stać na tak drogi wóżek ! tZN na upartego pewnie człowiek by taką kasę miał ale po co ?????

Edytowane przez paulina119a
Czas edycji: 2014-08-13 o 09:58
paulina119a jest offline Zgłoś do moderatora