Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez esti87
Keithlyn ja pytalam ta Pania i spokojnie moge Ci podrzucic namiary na nia..a masz fb?bo ja wlasnie sie tak z nia kontaktowalam..zapytaj o inne rzeczy dla malucha..posle ci zdj..
Czekoladka u mnie klampka zapadla,tz sie tak napalil na ta spacerowke..jak mu mowie,ze moze maly szybko z niej wyrosnie to odpowiedzial,ze kupimy inna i juz..tak wiec wczoraj ja zamowilam i do 2 tyg ma byc bo jest sciagana Z USA..No fakt,gapa ze mnie,patrzylam na dlugosc zycia od miesiaczki.wg okresu zycia w lonie matki to za 5 dni mam 3 trym i od dzis 92 dni do narodzin..
wczoraj naogladalam sie znow Poloznych i dostalam z☠☠☠ke od tz..
nie wiem czemu ale wlaczyl mi sie strach wczesniejszego porodu..tzn przed 30 tc..i obawy,ze maluchy maja po 700/800 g i male szanse..jeju juz mi na mozg siada...
z takich przyjemniejszych rzeczy to umowilam sie na wtorek do kosmetyczki i fryzjera..od 13 do 18 bd sie relaksowac..
spodziewam sie jutro gosci wiec musze upichcic jakis torcik..macie jakies pomysly?
|
Ta spacerówka jest na prawdę bardzo ładna 
Nie masz co się nakrecać historiami. Nerwy sa Ci niepotrzebne. Pozytywne nastwienie, dbanie o siebie i tyle. A reszta i tak jest od Ciebie mało zależna.
Dobrze zrobiłas z fryzjerem i kosmetyczką. Przyszła mamusia niech sie zrelaksuje a nie niepotrzebnie stresuje programami !!!!!
hartman to obok Emmaljungi kolejny Mercedes wśród wózków. Na pewno materiały w takich drogich wózkach są użyte zupełnie inne niż w tych tańszych, nie ma co się oszukiwać. Ale nas jest nie stać na tak drogi wóżek ! tZN na upartego pewnie człowiek by taką kasę miał ale po co ?????
Czas edycji: 2014-08-13 o 09:58
|