2014-08-13, 12:45
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciążowe brzuszki w śnie i na jawie, wspieramy się stale w tej słusznej sprawie!
Cytat:
Napisane przez agolandia
rozkład tyroksyny trwa 4-6 tygodni, więc dla wiarygodnego pomiaru tyle trzeba by czekać i być na tej samej dawce.
Ja badam co miesiąc, bo wcześniej miałam albo sporo powyżej normy i chodziło o sprawdzenie, czy w organizm reaguje, a potem sporo poniżej, więc, żeby obniżać dawkę, ale nie za bardzo.
Teraz z kolei szybciej, bo mam wizytę, więc będę robić pakiet badań i zobaczymy, czy w ogóle cokolwiek spadło.
Biorę letrox.
Mi włosy wypadały i mocno się przetłuszczały przy za dużym tsh, miałam suchą skórę, łokcie, mogłam spać godzinami. Jak zaczęło spadać to zaczęłam normalnie wstawać, nie czułam się tak senna w ciągu dnia.
|
a to bierzesz to co ja, mam na co dzień 100 w week 125 zastanawiam się czy nie zejdzie na 75 i 100 zobaczymy w pn
u mnie chyba tsh nie wpływa na przetłuszczanie bo teraz mam nadczynność a bym powiedziała, że nie widzę różnicy i myję co 2 dni
Dziadostwo ta tarczyca i pomyśleć, że do konca życia się będzie człowiek męczył z tabletkami
kocuroo Ty mnie dziś wykończysz z tym czekaniem, wynik ma być do 14 bo po pracy mam wyjazd i będę późnym wieczorem i nie da rady tyle czekać na informację
|
|
|