Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Gojka, serio się nie spotkałaś z marką Esotiq?  Dziwne.
|
A co w tym dziwnego? Nie w kazdym miescie sa sklepy wszystkich marek W moim np. Esotiq jest tylko w jednej galerii i to dosc maly, nie zwrocilabym na ten sklep uwagi gdyby nie to, ze przyjaciolka jest fanka ich majtek. Za to Triumph, Intimissimi na kazdym kroku.
Cytat:
Napisane przez fewcia
W nocy przyszła @ więc test poczeka na lepsze czasy 
W nocy gorączka 40,5 st., rano 39,5. Ból glowy potworny     Martwie się, bo nie rozumiem tych objawów. aaa... jeszcze dwa razy tamowałam krwawienie z nosa.
Wiecie, pewnie mnie potępicie, ale w takiej sytuacji cieszę się, że mamy żłobek. Zawiozłam Małą, ma tam wspaniałą opiekę, zabawki, dzieci. Ja zwyczajnie nie dałabym dzisiaj sobie z Nią rady 
|
Ale co tu niby jest do potepiania? Zlobki sa po to zeby odciazyc rodzicow. Ja jakos nie mam wyrzutow sumienia, ze moje dziecko jest teraz w zlobku. Wiem, ze krzywda jej sie tam nie dzieje, jest wsrod dzieci, wychodzi radosna. Smigaj do lekarza po antybiotyk, bo sie zalatwisz na dluzej!
Cytat:
Napisane przez gojka24
a ja zawsze jajko z lodówki, siup do suchego garnka i miksowałam. Bez soli i jajko zimne, problemu nie było. Dopiero osttnio usłyszłam żeby soli troche dodać, różnicy nie widzę.
Serio, u nas w mieście bieda i bezrobocie. Ciężko o normalne sklepy. Butików mnóstwo, ale żeby jakieś porządne ubrania, drogerie. Marzenie. Niedawno otworzyli esotiq, albo nigdy nie zwróciłam uwagi. W każdym bądź razie wszystkie znajome, które kupują porządne biustonosze polecają mi mały sklep z bielizną, jakiej firmy, nie wiem, bo nie byłam. Z wózkiem nie lubię po schodach do sklepu wchodzić a zostawić P. nie mam zbytnio z kim. A jak już się uda to nie mam czasu chodzić po sklepach, ide wtedy i załatwiam co musze.
Ja obstawiam zatoki + przemęczenie. Mój tż ma identycznie jak właśnie załapią go zatoki i jest zmęczony. ?Czyli parktycznie non stop.
Biegnę ćwiczyć boście mnie zmotywowały  Róbcie tak częściej, bo też chce być sexi 
AA i odstawiłam tabletki i zaaplikowałam ten krążęk i kurde taka się lekka czuję. Chyba naprawde mi się woda w organiźmie zbierała, dlatego też tyłam. Narazie jestem pozytywnie nastawiona do tego wynalazku.
|
Zatoki? Hmm ja mam co chwile zapchane zatoki, conajmniej raz w tygodniu + bole i nigdy nie mam goraczki.
Cytat:
Napisane przez Lenova
Fewciu - do lekarza jeszcze raz goń! I bardzo dobrze , że posłałaś Małą do żłobka , musisz odpoczywać.
Dziewczyny wybaccie, że więcej się nie odniosę ale wpadłam w dziką rozpacz.Dzwoniłam do przedszkola- nie chcą mnie 
Jest mi cholernie ale to cholernie przykro, bo nie dość, że ciągle nie mam pracy a szukam już od lutego to na tej tak bardzo mi zależało, bo to była jedyna oferta w moim mieście gdzie pracowałabym z pasją a nie z przymusu tylko.Siedzę i wyje
W poniedziałek też miałam rozmowe w sklepie odzieżowym gdzie mi zaproponowali prace na pełen etap za 1000 zł na umowę zlecenie. Czyli nawet to nie była najniższa krajowa, umowa śmieciowa i do tego wymagali kwalifikacji conajmniej menedżerskich. I jak im powiedziałam że czekam na odp z innej lepszej oferty pracy to powiedzieli nara.
Dziewczyny przez te pół roku byłam na 5ciu rozmowach i z żadnej nic. Co jest ze mną nie tak ? 
|
Piona jestem w podobnej sytuacji! Ale ja mam troche inne podejscie. Uwazam, ze jestem za☠☠☠istym pracownikiem, profesjonalnym, wykonuje swoja prace od a do z dokladnie i sumiennie. Jesli ktos nie chce mnie zatrudnic, to meski narzad rozrodczy mu w oko, jego strata. Co do sklepu- nie bylo w ogloszeniu, ze zlecenie? Ja nawet nie wysylam CV na ogloszenia z umowa zlecenie, bo w 99% daja taka stawke, ze nie wiem czy smiac sie czy plakac( lub jesc gruz czy piasek). Przyznam, ze tez juz mnie to wykancza psychicznie, czlowiek chcialby miec zwykla uczciwa prace bez wyzysku i dupa ;/ + za☠☠☠iste rady rodziny, znajomych co powinnam zrobic, gdzie wyslac cv lub najlepiej isc na staz jak moja kuzynka ktora mieszka z rodzicami i mezem. Ostatnio tez uslyszalam- po co wysylasz dziecko do zlobka? Jak to kur.wa po co? Dla jaj. Zeby sobie siedzialo. No zero logiki, jak mialabym znalezc prace bez opieki do dziecka. Ludzie to debile.
Cytat:
Napisane przez bijkora
Nakładam skarpetki, chociażby cieniutkie. Mojej małej mocno poca się stopy potem się odparzają albo obcierają bez skarpetek, także koniecznośc
Fewciu zdrówka  
Dopiero co wydobrzałam bo chorowałam na coś podobnego co ty.
|
Jakie macie sandalki? Klusce tez mocno poca sie stopki, ale w sandalkach nie, bo sa skorzane w srodku i na zewnatrz. Nie poca sie nawet w mega upaly ani nie odparzaja. Moze wina lezy w bucikach?
And supergirls don't cry
|