2014-08-13, 14:57
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez 88madziuszka88
Z tym wyglądem to nie ma reguły. Ja się zastanawiam, czy Staś może być rudy po mnie  wolałabym, żeby nie, bo nie chcę żeby dzieci mu dokuczały, ale tego się nie przewidzi. Rudy jest raczej genem recesywnym, więc się nie martwię zbytnio. Ale jak będzie rudy to też będzie piękny 
Moja siostra ma synka Marcelka (7 lat) i jest jasny blondyn, choć rodzice mają ciemne włosy Ale oczy to on ma cudne, niebieskie, wielkie, kocie, do tego nos zadarty i piegi. Śliczny chłopaczek 
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------
Super  cieszę się, że Ciebie ominęło, cholerstwo (przepraszam za słowo) się mi przypałętało (już od dziecka mam) i teraz muszę być czujna przy porodzie.
|
Rudzelce sa fajne i przystojne mój na bank bedzie podobny do męża ale powtarzam sobie, że mój mąż to przystojniak, wiecej syn też bedzie :p ciemne włosy, karnacja, brązowe oczy ię duże usta hmmmm... Będzie łamał serca dziewczyną
Przepraszam, że mało sie dzisiaj udzielam, ale mam urwanie głowy od rana nadrobię was wieczór... 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|