2014-08-13, 16:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez butterfly20
A Kaśka ma fotelik przód/ tył i jak coś jednak, to zmieni przodem do kierunku jazdy i po kłopocie. nie wiem po co cała dyskusja. ja też taki kupię, duży komfort psychiczny, a przecież dziecko ma w tym jeździć kilka lat, zawsze może mu się odmienić  )
|
jeszcze nie mam kochana bo akurat nie bylo na stanie jak bylismy we wro 30go jedziemy 
Cytat:
Napisane przez Natala84
Kaśka które z pieluch rossnanowych Ty ostatnio chwalilas?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
jestem u rodzicow i z telefonu nadaje to linka nie wstawie ale to sa te za 29,99 rozm 4 i jest 58sztuk wiec po tych parametrach szukaj na stronce 
Cytat:
Napisane przez bajka1807
szkoda ze zadna nie pomyslala ze nie chodzi o kierunek jazdy tylko o pozycje w jakiej dziecko siedzi  w wiekszych fotelikach dziecko siedzi bardziej pionowo, a nie pollezaco, Amela tej pozycji nie lubi, jak nie spi to w niej nie wysiedzi i tyle, dlatego na zakupy nie wkladam juz raczej fotelika na stelaz tylko wsadzam ja w spacerowke. z tym ze moje dziecko spi podczas jazdy.
no i jestem na 99% przekonana, ze gdyby dziecko siadlo w wiekszym foteliku tylem do kierunku jazdy nie bylo by zadnego placzu. zostaje 1% na inne ewentualnosci.
no ale mialam sie juz nie wypowiadac
tak, dokladnie te  dla mnie sa super, jesli chodzi o cienkosc to przebijaja pampersy. kiedys probowalam tych lidlowskich dry lock, ale one totalnie mi nie podeszly.
Przebilam dzis Ameli uszy, zjedzcie mnie 
|
Baja a ile jest pozycji oparcia?
Moje zdanie znasz na temat kolczykow glupol jestes ze jej przebilas ale coz
|
|
|