Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sukienka na wesele i na poprawiny-dodatki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 17:04   #1
nynka77
Przyczajenie

Sukienka na wesele i na poprawiny-dodatki

Witam Was,
Proszę o pomoc i poradę.
Stylizacja na wesele: sukienka (zdjęcie 1) + buty (zdjęcie nr 2) + łańcuszek (zdjęcie nr 5) czy to wszystko do siebie pasuje? Buty nie są czerwone tylko bardziej takie wpadające w malinowy...nie mogłam uchwycić dobrze koloru na zdjęciu nr 4 zdjęcie robione z fleszem, natomiast na załączniku nr 3 robione bez flesza.
Podpowiedzcie mi czy buty w takim kolorze ładnie wyglądają z tą sukienką? Sukienka jest w kolorze pudrowego różu. Łańcuszek kupiony w H&M, nie jest on taki błyszczący złoty tylko te złoto też wpada w taki delikatny róż. Jaka kopertówka do tej sukienki??
Stylizacja druga tj na poprawiny sukienka(zdjęcie nr 6)+buty (zdjęcie nr 7). Jak to wygląda? Co o tym myślicie? Tutaj też nie mam pojęcia jaka biżuteria, kopertówka...
Buty są w kolorze złota, wyglądają jak stare ale one są tak przetarte oryginalnie. Zdjęcie nr 8 zdjęcie robione z fleszem, zdjęcie nr 10 bez flesza.. Na zdjęciu nr 9 uchwyciłam jak wygląda faktura tych butów.
Jeszcze dwa pytanka...jakie ewentualnie żakiet, marynarkę kupić do tych sukienek??? I jakie rajstopy??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (5,9 KB, 205 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (7,3 KB, 202 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (7,1 KB, 202 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (6,6 KB, 201 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (7,5 KB, 202 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (6,1 KB, 203 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (6,8 KB, 203 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (7,6 KB, 205 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (12,1 KB, 203 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (7,9 KB, 203 załadowań)

Edytowane przez nynka77
Czas edycji: 2014-08-13 o 17:07 Powód: zła kolejność zdjęć
nynka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując