Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 18:25   #338
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez mmadziaa Pokaż wiadomość
[/COLOR]Asia19x też mam taki śluz ! i też się wkręcałam ostatnie dni że mi się wody sączą , wczoraj byłam u gina, wszystko oki
a pytałaś o odejście - mi odeszły w nocy jak podnosiłam się z łóżka do wc na siku, usłyszałam cichutkie pyknięcie i się wylało, tego nie da się kontrolować jak już poleci
Też się boję Ana tego sączenia, jeszcze znajoma babeczka z pracy opowiedziała mi "głupią" historię z tym związaną i dodatkowo się wkręcam przez to :/ pewnych rzeczy chyba nie powinno się gadać ciężarnym, na prawdę

O dzięki Ci kochana

Ech, nie wkręcajmy sobie, nie wkręcajmy Będzie wszystko dobrze

Martynka no ja też chyba eksploduję

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak możecie to napiszcie mi ile bierzecie tych wielkich podpasek do szpitala??? Mam dwa opakowania po 10 szt. i nie wiem ile brać
A no i ile bierzecie podkładów na łóżko...
Wzięłam się za pakowanie torby w końcu i nie wiem czy wszystko mam... Napiszę Wam moją listę i jakbyście mogły zerknąć na nią i w razie czego dopisać coś...

Więc tak.
DOKUMENTY:
-dowód osobisty
-karta ciąży
-wyniki badań
-dokument potwierdzający grupę krwi

DLA MNIE:
-2 koszule do karmienia
-jedna stara koszula do porodu
-kapcie
-szlafrok
-klapki pod prysznic
-majtki siatkowe (nie wiem ile sztuk )
-podkłady poporodowe (j.w.)
-podkłady na łóżko (j.w.)
-sztućce i kubek
-przybory toaletowe (szczoteczka, pasta, ręcznik duży i mały, żel pod prysznic, szampon, dezodorant)
-octenisept
-tantum rosa + spryskiwacz
-woda mineralna
-ręczniki papierowe
-krem na brodawki
-wkładki laktacyjne (też nie wiem ile sztuk...)

DLA LENKI:
-mała paczka pampersów jedynek (23 szt.)
-chusteczki nawilżone
-3 pieluszki tetrowe
-smoczek
-ubranka na wyjście (ale to mąż przywiezie na samo wyjście)

Coś jeszcze???

Lista elegancka wg mnie
Fajnie, bo zapomniałam o Maltanie na sutki, muszę spakować i sztućce.

Co do podkładów - ja spakowałam paczkę dużych podpasek sztuk 10, reszte dowiezie Tż jak mi zbraknie i 3 podkłady na łóżko, w każdej chwili Tż mi dowiezie, bo mi się nie pomieści do torby wszystko

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Leżę i kwiczę
https://www.facebook.com/photo.php?v...462126&fref=nf

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora