Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-13, 18:51   #2382
lexis1306
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
My chcemy 1, max 2dzieci ja bym wolala adoptowac, ale Tz nie chce
Mam siostre. 3lata starsza, ale kontakt jest sredni kocham ją bardzo, ale nie potrafimy sie dogadac za to strasznie kocham Jej syna, ma 7 lat, i jest moim chrzesńiakiem
Ale ona jest trudną osobą, mieszka z mamą, jej mąż osobno ze swoją mamą, zachowują sie jak nastolatki mama ją utrzymuje bo oni jakies kredyty spłacają, a ona ma jeszcze za złe mamie rozne rzeczy no i jak śp. Tatus byl chory to nie chciala sie nim zajmowac, przez miesiac w szpitalu była raz, bo stwierdzila, ze ona ma swoje życie
Ńo więc ta moja siostra srednia jest
Mąż mojej koleżanki też nie chciał adopcji i to długo ale nie mogli mieć dzieci i w końcu dał się przekonać. A teraz maja świetną adoptowaną córeczkę

A co do siostry... To niefajnie, że mama ją utrzymuje, a ona jeszcze ma jakieś pretensje...

Cytat:
Napisane przez Ironia89 Pokaż wiadomość
A ja za słodkim nie przepadam, słodyczy ma pól szafki bo każdy małemu przynosi a wiadomo tyle dziecku nie dam, w piątek siostra wróciła z Holandii i też mu słodycze przywiozła, za to uwielbiam czipsy, popcorn, paluszki
Też wolę coś słonego i ostrego, jeśli mam do wyboru. Ale nie pogardzę dobrą czekoladą (chyba, że jest upał, wtedy mnie odrzuca). Za to za ciastkami nie przepadam.

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47689705]a ja zjadłam właśnie kanapkę z szynką

jedziemy na 19.30 do kina dawno nie byliśmy...[/QUOTE]

Oj, też bym poszła do kina Wybieraliśmy się na "Sextaśmę" ale oczywiście M. stwierdził, że do kina to lepiej na coś bardziej efekciarskiego, żeby było wrażenie. A "Sextaśmę" lada chwila obejrzymy w telewizji. I z kina nici
lexis1306 jest offline Zgłoś do moderatora