2014-08-13, 18:51
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Cytat:
Napisane przez pysia1987
My chcemy 1, max 2dzieci  ja bym wolala adoptowac, ale Tz nie chce 
Mam siostre. 3lata starsza, ale kontakt jest sredni  kocham ją bardzo, ale nie potrafimy sie dogadac  za to strasznie kocham Jej syna, ma 7 lat, i jest moim chrzesńiakiem 
Ale ona jest trudną osobą, mieszka z mamą, jej mąż osobno ze swoją mamą, zachowują sie jak nastolatki  mama ją utrzymuje bo oni jakies kredyty spłacają, a ona ma jeszcze za złe mamie rozne rzeczy  no i jak śp. Tatus byl chory to nie chciala sie nim zajmowac, przez miesiac w szpitalu była raz, bo stwierdzila, ze ona ma swoje życie 
Ńo więc ta moja siostra srednia jest  
|
Mąż mojej koleżanki też nie chciał adopcji i to długo ale nie mogli mieć dzieci i w końcu dał się przekonać. A teraz maja świetną adoptowaną córeczkę 
A co do siostry... To niefajnie, że mama ją utrzymuje, a ona jeszcze ma jakieś pretensje...
Cytat:
Napisane przez Ironia89
A ja za słodkim nie przepadam, słodyczy ma pól szafki bo każdy małemu przynosi a wiadomo tyle dziecku nie dam, w piątek siostra wróciła z Holandii i też mu słodycze przywiozła, za to uwielbiam czipsy, popcorn, paluszki 
|
Też wolę coś słonego i ostrego, jeśli mam do wyboru. Ale nie pogardzę dobrą czekoladą (chyba, że jest upał, wtedy mnie odrzuca). Za to za ciastkami nie przepadam.
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;47689705]a ja zjadłam właśnie kanapkę z szynką 
jedziemy na 19.30 do kina dawno nie byliśmy...[/QUOTE]
Oj, też bym poszła do kina Wybieraliśmy się na "Sextaśmę" ale oczywiście M. stwierdził, że do kina to lepiej na coś bardziej efekciarskiego, żeby było wrażenie. A "Sextaśmę" lada chwila obejrzymy w telewizji. I z kina nici
|
|
|