Wtajemniczenie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez kaska87
hej, melduje się
nie jestem w najlepszym nastroju do rozmów, to napiszę tylko, że byliśmy z Myszką na kontroli  w przychodni mój mały urwisek zrobił furorę
no i pierwszy raz mój duży chłopczyk był mierzony przy ścianie gdzie wisiała taka kolorowa metrówka  jaki on już duży jest  ma 80cm i waży 9,7kg mój koksik 
|
ależ musiało to słodko wyglądać jak sięmierzył
Cytat:
Napisane przez kaska87
Passion problemy z kredytem (bo nasz dom to jakby wydzielone 2 osobne niezależne mieszkania i to się bankowi nie podoba ) a nie chcemy innego bo odsetki dupne nie mamy tyle kasy swojej by wszystko zrobić ze swoich ot tak w skrócie... ch.. z grzybnią
także ten, kolejny raz mam pod górkę, ale chyba przywykłam, ciągnie to ze sobą inne rzeczy bo musimy teraz dusi kapustę na maxa by jak najwięcej odłożyć... no i między innymi muszę wybrać się do gina po tabsy bo niestety nie zapowiada się póki co na kolejne dziecko... aż chciałoby się zaśpiewać "a miało być tak pięknie..."
z dobrych wieści małż zamienił się z kolegą na urlopy i jedziemy na wczasy
|
Kaśka o tym banku Ci w K napisałam
Cytat:
Napisane przez ja-ika
|
Najlepsze życzenia dla Tusi  
Cytat:
Napisane przez kaska87
si  ja miałam śmietankową biel 
|
Cytat:
Napisane przez butterfly20
aa tak w ogóle to pozazdrościłam Kaśce fryzjera i poszłam wczoraj pomimo,ze moja jest na urlopie-obcinała mnie jej koleżanka. i chciałam sporo skrócić, zz tyłu obcięła mnie tak krotko jak chciałam, ale z przodu miało być sporo dłużej, aa ona mi zza dużo ściachała  i nie podoba mi się 
no i chciałabym leciutko rozjaśnić, ale się boję, bo mam teraz mega delikatne włosy i od farby się zkiepszczą 
|
ja w sobotę bylam u fryzjera przed weselem i tez mnie obcięła nie tak jak chciałam, bo miał być krótszy tył a przód dłuższy, to o ile tył spoko, to przód tez podcięła... dobrze że włosy odrosną
Cytat:
Napisane przez doughnut_agg
|
trzymam kciuki aby obyło sie tylko na strachu
Cytat:
Napisane przez kaska87
buuu a ja już sobie upatrzyłam w gazetce 2-pak bodów z tazem i królikiem  nie miałam nigdy bodziaków z lidla, serio się szmatki robią? 
|
Bodziaki z Lidla niestety nie powalają jakością, szmatki straszne, rozciągają się już po pierwszym praniu
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
a ja dzisiaj mialam zagadkę dnia, Bartek cos rzul taki szczesliwy, mysle sobie ze albo jakis stary chleb dorwal spod kanapy  albo dzisiejszy obiad wygrzebal z krzeselka, ale cos to za dlugo trwalo, wiec sprawdzam, a tam jakis brazowy, dziwny kawalek czegos, serio, nie wiem co to, smierdzialo smarem  ale nie wiem do teraz skad to sie wzielo
|
To Hubi przedwczoraj nie chciał jeśc zupki, więc pomyślałam że może nie głodny, po 10 minutach patrzę a on siedzi i jakoś dziwinie mlaska, zagladam do buzi, a on na podniebieniu ma paragon...
A dzisija wlazł mi do kabiny prysznicowej, było tam troche wody bo tż bral prysznic po pracy, więc miał body mokre, zostawiłam Go na sekundkę samego i poszłam do sypialni po drugie body i nagle słyszę maga ryk zbiegam ze schodów i patrzę że on już na drugim schodku prawie (a najdalej wczoraj cieszyłam się że nie umie wchodzić na schody)... później wieszałam pranie na suszarce i rozstawiłam ją w salonie, wieszałam ostanie rzeczy i nagle patrzę- Hubi usadowił sie w misce...
Czas edycji: 2014-08-13 o 20:19
|