Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 21:16   #369
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaa wrocilam od gina

Dziewczyny czekalam 1,5h na wizyte ale za to lekarz dał rabat az 100zł generalnie Synuś wazy 2600 główką jest do dołu
ginek powiedzial ze jeszcze moze urosnąć 100-300g na tydzien Pytalam o seks i cwiczenia,moge uprawiac dalej szyjka juz sie troche zmienia,ma gdzies 1cm... lekarz powiedzial ze jezeli urodze nawet za kilka dni to spoko a i waze 70kg czyli 18kg na plusie ale mam to w du**e
ogolnie lekarz jest w szoku ze sie tak dobrze czuje i nie jestem popuchnięta,pytal czy mialam jakies skurcze to mowie ze nie zaczal sie smiac, powiedzial ze zdarza sie tak ze kobiety ktore sa bardzo aktywne w ciazy w ogole nie czuja skurczy i maja mega rozwarcie,rodzą prawie a o tym nie wiedzą i ze moge byc takim przypadkiem to akurat nie jest smieszne
no i chyba czas kupic wozek i fotelik aaaaaaaaaaaaaaaaaa

zaraz was nadrobie tylko padam z glodu
Aaaaaaaaaaaaa no to grubo cieszę sie ze wszystko ok.

Ogólnie dziewczynki za wizyty.

Cytat:
Napisane przez Darkangel24 Pokaż wiadomość
Witacje kochane
Jak pięknie brzmi nazwa tego wątku !!! ))
Ja dopiero wróciłam po prawie 2 tyg na patologii z pocieszeniem że poród może być w każedej chwili.
aaaa przeraża mnie to !
No witaj
To co pierzesz ciuchy pakujesz i praktycznie na porodówke

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.