2014-08-13, 21:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Napisane przez Lenova
Fewciu - do lekarza jeszcze raz goń! I bardzo dobrze , że posłałaś Małą do żłobka , musisz odpoczywać.
Dziewczyny wybaccie, że więcej się nie odniosę ale wpadłam w dziką rozpacz.Dzwoniłam do przedszkola- nie chcą mnie 
Jest mi cholernie ale to cholernie przykro, bo nie dość, że ciągle nie mam pracy a szukam już od lutego to na tej tak bardzo mi zależało, bo to była jedyna oferta w moim mieście gdzie pracowałabym z pasją a nie z przymusu tylko.Siedzę i wyje
W poniedziałek też miałam rozmowe w sklepie odzieżowym gdzie mi zaproponowali prace na pełen etap za 1000 zł na umowę zlecenie. Czyli nawet to nie była najniższa krajowa, umowa śmieciowa i do tego wymagali kwalifikacji conajmniej menedżerskich. I jak im powiedziałam że czekam na odp z innej lepszej oferty pracy to powiedzieli nara.
Dziewczyny przez te pół roku byłam na 5ciu rozmowach i z żadnej nic. Co jest ze mną nie tak ? 
|
kochana, wiem jak Ci zakeżało ! nie poddawaj się, jesteś świetną dziewczyną na pewno zjadziesz dobrą pracę. Ja przed moją ostatnią tez byłam na wielu i w żadnym miejscu mnie nie chcieli, aż w końcu trafiłam na rozmowe na której mogłam się wykazać. Nos do góry 
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
Sory, ze tak z buta wjezdzam ale IDE NA ROZMOWE o prace w poniedzialek 
|
powodzenia !!!!
Fewciu, zdrówka ! 
Ja dziś kupiłam małej buty na przecenie..... i zostawiłam je nad wodą
|