2014-08-13, 21:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez Zanet84
bardzo ładne
ja z kolei mam inny problem, bo mamy osobne kołdry, więc w zasadzie muszę kupować 2 komplety  bo rzadko się zdarzają 4cz. komplety (2 kołdry 2 poduszki)...raz udało mi się wylicytować na allegro taki heh
|
koszt jeszcze wiekszy jak osobne komplety
Cytat:
Napisane przez Kasia427
Kiara fajnie, ze przynosisz dobre wiesci 
Rosalie super, ze z małą wszystko ok
A ja przed chwilą się dowiedziałam, że szwagierka wracała z synkiem od lekarza i wjechał w nich motor... na szczęście nic im się nie stało, poduchy wystrzeliły, młody tylko kolanko ma zadrapane a szwagierka guza i rozciętą głowę delikatnie... policja powiedziała, że gdyby jechali innym w sensie mniejszym autem to by z tego nie wyszli .. az mnie ciarki przechodzą.... facet spadł z motoru prosto na nich, odbił się i przeleciał przez auto... jest połamany, ale podobno wyjdzie z tego.. ehhh szwagierka roztrzesiona...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
czlowiek sie stara , dba o bezpieczentwo dziecka a tu taki wjedzie na droge jak widac na wiele rzeczy nie mamy wplywu
dobrze ze nic powaznego im sie nie stalo
Cytat:
Napisane przez happywoman
Polecam z Pepco. Mam, używam i jestem zadowolona. 
|
i sa rozne rozmiary? na all znalazlam 5szt. 70x100 za 29zł z przesylka
Cytat:
Napisane przez Aleaa_
Witam sie w nowym watku.
Ostatnio wiele spraw sie skomplikowalo, na dodatek od dzis zaczal sie remont wiec staram sie odciac od tego. Podczytuje Was caly czas i pare razy odp ale mi wywalalo posta..
Dzis zakupilismy w komisie Tako Warrior i powiem, ze jest swietny, waga troszke duza ale wszystko nam w nim pasuje
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
gratuluje zakupu wozka
|
|
|