Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 21:30   #986
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Jak mnie teściowa wku.... Już któryś raz podała małej serek homogenizowany Mówię jej żeby kategorycznie tego nie podawała, bo konsultowałam to z pediatrą i zabroniła to ta nadal swoje. Jeszcze żeby w tych serkach faktycznie było coś pożytecznego, a to w większości sama chemia. Wolałabym już zmiksować jogurt naturalny z owocem niż faszerować dziecko Danonkiem. Otwieram lodówkę i znowu przyniosła serki mniam, mniam to już wiem co będę jeść na kolacje Jak już jest taka mądra to niech uczy ją jeść warzywa i owoce. Nic do niej nie dociera. Tak samo mówiłam żeby nie podawała torebkowych kisieli tylko jak już chce jej coś dać to niech zrobi z soku i mąki ziemniaczanej
Miki, ja na Twoim miejscu wyrzuciłabym to do śmieci, jeśli nie masz zamiaru tego jeść ani TŻ, skoro nie chcesz tego podawać SWOJEMU dziecku, to niech to zrozumie. Albo oddaj jej te rzeczy, które przynosi. Może się i obrazi, ale powinno do niej dotrzeć, że to nie jest Twoje widzimisię, tylko robisz to da tego małego robaczka

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

oesu, niebawem stuknie nam z TŻ 5 lat
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora