2014-08-13, 21:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
Napisane przez Thumbelina9512
A jednak nie ma. Bynajmniej nie widzę tam takiej grupy. Są tylko Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze. To jest grupa tylko dla pierwszaków.  Oczywiście są tam też osoby, które zaczynają drugi kierunek.
To normalne, że ktoś o coś pyta- po to jest przecież grupa. Ale niektórzy zamiast czegoś poszukać w poprzednich postach, to od razu piszą swój i przez to robi się zamieszanie i oczywiście nie szanuje się czasu osób, które już wcześniej to dokładnie wytłumaczyły.
Ale dobra-przestanę już marudzić, bo ktoś mi zaraz zarzuci, że jak mi nie odpowiada, to mogę tamtą grupę opuścić. Co oczywiście jest prawdą.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Tak wiecznie widzę tylko teksty w stylu "taka impreza", "tak się bawią pierwszaki", "nawaleni i szczęśliwi", "to Bełchatów czy Władysławowo?" czy moje ulubione "strona COSU i panie tam są niemiłe, napiszę miliardowy post o dokumenty niech inni podadzą na tacy gotowe" 
I tak na zakończenie dodam, że teraz jest tam taki ruch odnośnie picia, imprez i tego wszystkiego, w połowie października jak już każdy dotrze do swojej grupy i pozna swoich studentów to się ruch zmniejszy i zostanie już tam tylko spam i jakieś pojedyncze pytania 
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------
Cytat:
Napisane przez serenavanderwoodsen
I co na takim tenisie stołowym się robi? Odbijacie sobie tylko po prostu? 
|
Odbijali, grali uczyli się jakichś sztuczek, jak ścinanie i tym podobne rzeczy z paletką i piłeczką. Na zaliczenie musieli mieć 100% i grali w parach po czym na hasło mieli w jakimś stylu ściąć
And had a really, really, really good time
Take my hand, let's have a blast
And remember this moment for the rest of our lives
|
|
|