Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z teściową..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-13, 21:49   #75
Merryme
Przyczajenie

Dot.: Problem z teściową..

[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;4769450 0]Merryme, powiem jedno: ja bym nikomu nie pozwolila potraktowac mojego psa tak jak Ty pozwalas tej kobiecie traktowac swoje dziecko... Co to ma znaczyc, ze wyrywa Ci malego? Zamyka sie z nim gdzies? Ucieka po pokojach, a on placze i nie wiadomo, czy glodny/obsikany czy cos jeszcze mu sie nie dzieje? To, ze Ty sie wpakowalas w te sytuacje to Twoja wina, bo moglas przed slubem zauwazyc, jaka z mamusi i synusia swietna "para". Ale dziecko nie jest niczemu winne...[/QUOTE]
Przed ślubem była ok tak jak mowie dopiero po urodzeniu dziecka sie zaczęło i tak wiem, że moja wina, bo na początku na zbyt wiele jej pozwoliłam, bo myślałam, że kobieta w końcu została babcia a tak bardzo chciała to nie sie nacieszy tylko z czasem było gorzej, nie zgodziłem sie na to, zeby dziecko zostawić bo nie było mi to na rękę to kiedy przychodziłam zabierała go do innego pokoju zaczął jej maąz zwracać uwagę to zaczęła uciekać i nie wiem co teraz zeby gorzej nie było. Póki co sie izoluje jak sie da
Merryme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując