2014-08-14, 06:39
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zakochana w zajętym facecie? :(
Cytat:
Napisane przez Marrnaa
Cześć dziewczyny! Muszę się komuś wyżalić, bo nie wytrzymam 
Poznałam kilka miesięcy temu fajnego chłopaka. Byliśmy wtedy w grupce znajomych i on był ze swoją dziewczyną. Od razu złapaliśmy świetny kontakt i dobrze się rozmawiało. Jego dziewczyna jest młodsza od niego i odniosłam wrażenie, że go wykorzystuje, a on jej pozwala na wszystko ( zawsze za nią płaci, kupuje jej wszystko co ona zechce i jest na każde zawołanie ) . Ale ogólnie mało mnie to obchodziło, bo nie lubię wpieprzać się do życia innych, tylko szkoda mi chłopaka było. Jednak jakiś czas temu coś się zmienilo. Któregoś razu wyszliśmy z grupką znajomych, On też był, z dziewczyną. Jak zwykle miło się rozmawiało, ale w pewnym momencie "coś mnie strzeliło"... Zaczęłam go postrzegać zupełnie inaczej i czuć przysłowiowe motylki w brzuchu, co było dobijające, bo jego dziewczyna była obok  Patrzyłam sobie z nim prosto w oczy, żartowaliśmy  . No po prostu było cudownie! Jak już przyszłam do domu uznałam, że to tylko głupie zauroczenie i zaraz mi przejdzie. Ale myliłam się, nie przechodzi mi wcale, a jeszcze się pogarsza. Cały czas o Nim myślę, ostatnio nawet mi się przyśnił.  Nieźle wpadłam, najgorsze że po wakacjach będę go często widywała w mojej szkole ( liceum) . Jak myślicie, omijac go szerokim łukiem? Pod żadnym pozorem nie mam zamiaru się wpieprzać w jego związek.
|
Co Cię obchodzi czyjś związek? Szukasz na siłę argumentów za "facet jest nieszczęśliwy", a z opowieści wynika, że to po prostu normalny gość rozpieszczający swoją ukochaną.
Sorry, ale trochę mało wiarygodna jesteś mówiąc (w dodatku powtarzasz to jak jakąś mantrę), że nie lubisz wpie... się w życie i związki innych. Bo wątek założyłaś, aby uzyskać oczywistą odpowiedź na pytanie "czy unikać? (dopóki nie przejdzie)"? Serio? A może po to, aby usłyszeć, aby tą młodszą, "wykorzystującą" biedaczka małpę wysadzić z siodła i że masz do tego moralne prawo?
Ludzie rozmawiając i żartując na ogół patrzą sobie w oczy. Szok.
Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2014-08-14 o 06:55
|
|
|