Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 07:09   #1971
domar123
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Must
Po co zmieniać pięć razy. Jak teraz jest o to wściekły to później będzie jeszcze bardziej. Ta wściekłość to pewnie przez to że jest mu przykro a wiesz jak faceci ukrywają takie uczucia.. Jak będziesz nosić jego nazwisko a potem zaczniesz kręcić i zmieniać to to sprawi mu większą przykrość niż jakbyś teraz to zrobiła..

mimi_77
Super! Niech ten tryb trwa jak najdłużej

cornflower_girl
Przeglądałam różne sesje narzeczeńskie i takie spacerkowe, czy z kocykiem na trawie, czy zabawy w gonianego Cos takiego zrobimy Tylko niech będzie pogoda Jeśli chodzi o nazwisko to mam takie samo zdanie jak Ty. Chcę żeby nasze dzieci miały takie samo nazwisko jak mama Chcę z TŻtem być państwem X

ane3kaa
Na pewno wszystko masz! Dobrze że święto bo wszystko musisz załatwić w czwartek a w piątek będziesz mogła się odprężyć A w sobote balety!!!!!!!

iliy
Dziękuję za kciuki Muszą pomóc!!!
Miesiąc zleci raz dwa!!!!

Anesthesia
Bardzo miło TŻ "pierdzielił" ciocię Jka widze jak wy piszecie o tabl. na uspokojenie to chyba sobie kupię I widzę że jak mi się złamał paznokieć to teraz wszystkim po kolei lecą Ja niestety nie mogłam liczyć na odrośnięcie i mam żel.

Godzia_13
Zielono mi!!!!! Ale super No i koleżanko!! Masz czym odetchnąć!!
Będę miała podobny bukiet

oluska227887
Widzę że dużo w tym roku osób leci na Kretę!! My też byliśmy!! Jestem pewna że podróż super!!! Jak wrócicie to wszystko nam opowiesz, a teraz gruchajcie tam sobie gołąbeczki!

aniuska18032
My nie sadzamy rodziców przy swoim stole. Uważamy z TŻtem że rodzice są po nas gospodarzami więc myślimy o takim usadzeniu gości: obok nas świadkowie, idąc od nas wiekowo blisko nas a potem ciotki wśród których rodzice. W końcu to ich rodzeństwo, rzadko się widują, najlepiej im będzie tam. Byliśmy na takim weselu i było super. Młodzi mają przeważnie osobny stół, siedząc ze świadkami mogą sobie z nimi się bawić, a wiecie jak to z rodzicami.

Anesthesia
Super! Zapro z głowy

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

bardorja
Nieźle.. U nas pogardził ofiarą. Nie wiem czy widziałaś.. I niech tu ludzie chodzą do kościoła.. A chrzciny robicie razem ze ślubem?

iliy
Super pudełeczka i literki

Sziket
Śliczny torcik

aniuska18032
Wszystko na spokojnie! My jeszcze nie mamy usadzonych gości

docik10
O w mordke.. Jazda mogła być.. U nas ostatnio rozmawiamy ze świadkiem (było 2 tyg do ślubu) a on tak stoi i mówi "no to już tylko 3 tygodnie". My na siebie, na niego, na siebie.. No pomylił się Potem się śmialiśmy że sam uparcie stałby pod kościołem

monidot
O kurcze ile załatwionych spraw! Aaaaa! Mamy takie same obrączki ŚLICZNE!

Glodomorek
Nasza pani fotograf ślubowała w naszym kościele 7 lat temu i płaciła 800 zł księdzu za samą mszę.. Już się boję..

bardorja
Super My musimy się ogarnąć i ćwiczyć naszego walca

monidot
Będę żonką będę!!

TysiaBB1989
Bardzo możliwe że wyjdziecie z garniturem Faceci tak mają

Anesthesia
Też mamy taką liczbę gości. Też zamartwiałam się tym że mało itd. A mój TŻ że przecież super liczba gości, że to będzie wspaniały dzień, nasz wyjątkowy i niepowtarzalny Wszystkie zmartwienia uciekły bardzo daleko

mimi_77
Chcę czytać czytać czytać!!!!!! Super relacja!!!!

Wczoraj mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni, w sumie takie podsumowanie i się pożegnaliśmy Wczoraj też biegaliśmy po pasmanteriach po folię i wstążki, kupiliśmy cukierki na podziękowania dla gości, potem naklejki na wódkę do końca, robiliśmy prezenty dla gości i spaaaaać Jeszcze oczywiście nie skończyliśmy Tka dużo czasu to zajmuje. A tyle jeszcze do zrobienia. Jak wrócę do domku to powrzucam wam troszkę zdjęć rzeczy jakie mamy

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora