Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 07:13   #151
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ale postów natrzaskałyście, ale tak pobieżnie nadrobiłam!
Fajnie, że się o mnie martwiłyście

Dziewczyny,meldujemy się po wizycie

U nas fasolinka ma 0,65 cm i serducho pięknie bije ogólnie ciąża podobno bardzo ładna i oby tak dalej. Termin porodu wyliczył mi lekarz na 2 kwietnia, czyli w sumie zgodnie z moimi obliczeniami, ale o dziwo wg USG ciąża jest o cały tydzień młodsza niż wynika z OM, bo wg USG to dopiero 6t1d. No i nie wiem teraz jak liczyć

Aaaaa, i jeszcze dzisiaj od rana dzidzia funduje mi atrakcje w postaci przytulania się z kibelkiem, zaliczyłam dzisiaj w sumie 4 seanse i mam dość a oprócz tego cały dzień mdłości... oby to było taki jednorazowy wyskok maleństwa tylko...

I ostatecznie zdecydowaliśmy się dzisiaj powiedzieć moim rodzicom, bo jak dalej tak słabo się będę czuła to i tak się nie ukryje. Mama się w sumie ucieszyła, choć twierdzi, iż sądziła że na podróży poślubnej sobie zmajstrujemy

Mała aktualizacja - nie skończyłam Wam dopisać posta do końca, bo musiałam lecieć znowu się z kibelkiem przytulać Najgorsze, że nie biegam zaraz po jedzeniu, tylko gdzieś 1,5-2h po i to już taki sam kwas właściwie

Idę spać, mam nadzieję że chociaż w nocy dzidzia da mi pospać
Bidulka kochana
Jednak tak się prosiłaś że byś chciała to masz
Ja tylko raz : rzygi: na razie ale muli okropnie cały dzień, wczoraj na wieczór mnie jeszcze złapało
Z córką też dużo razy nie było zazwyczaj po jeździe samochodem, albo kilka razy po zjedzeniu czegoś.

Witam się z wami z rana i uciekam na pobranie krwi, mam taką listę że pewnie sporo bede musiała oddać
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora