2014-08-14, 08:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Mojwa
Znów się wrzucam na pożarcie.
Zgodnie z Waszymi radami skróciłam trochę paznokcie i spróbowałam wyrównać je do lepszego kształtu. Lepiej? Co jeszcze poprawić?
|
Baaardzo dobrze wyglądają i mani urocze Tylko, z tej perspektywy, kciuk wygląda mi na za długi.
Cytat:
Napisane przez Mojwa
Dzieki, skroce malucha
Co do skorek - olejuje i je, i paznokcie 
|
Olejami nie nawilżysz 
Spróbuj zaserwować im dużą dawkę kremów do rąk - glicerynowych albo z kwasem ha, mocznikiem, aloesem 
Cytat:
Napisane przez meeow
manimani 
Safari & Essie - Go Ginza i tak wiem.. przeginam z tym drugim lakierem ostatnio, ale nie mogę nic poradzić, że jak widzę go pośród innych buteleczek to wyglądam tak - 
połączenie słodkie, jak wata cukrowa, ale na tym mi zależało  jedyne czego mi brakuje to mgiełki SB na wykończenie całości 
|
Rewelacyjne połączenie 
A na kciuku co masz?
Tak sobie właśnie pomyślałam, że kciuk serdak i maluch w jednym kolorze + wskazówka i faker w innym to połączenie, które muszę w najbliższym czasie wykorzystać 
Cytat:
Napisane przez Hanan26
hej  przyszłam powiedzieć, że spiłowałam na zero pazury, bo się rozdwoiły czubki dwa 
|
Twoje zero wygląda fantastycznie, także wiesz... Ale rozumiem wkurzenie spowodowane rozdwajaniem :x
Cytat:
Napisane przez agaszak
VIVUŚ I MIAŁCIU podajcie mi do siebie namiary na priv, wyślę Wam lakiery 
|

Cytat:
Napisane przez alazkrainy
Siema
znów wpadam i wypadam
będzie jesień to mniej czasu na dworze będę spędzać
a to moje kwiatowe 
|

Moja żona... taka zdolna 
Szał naprawdę, wyglądają przegenialnie! 
Cytat:
Napisane przez Mlodax3
Moje ostatnie "trojkaty" nie wyszly ,ale postanowilam zmienic ksztalt i w sumie tez jest dobrze
A wam jak sie podobaja w tym wydaniu , bo trojkaty nie a bardzo wam podeszly ;]
|
Duuuuużo lepiej 
Kciuka mogłabym się delikatnie czepić Wydaje mi się, że dużo odbiega długością od pozostałych.
Cytat:
Napisane przez Yenotek
|
Nienormalna? Proszę Cię... po prostu wyrabiasz normę 
|
|
|