2014-08-14, 10:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
Napisane przez Anna19101986
]mam pytanie
czy któraś z was może mi powiedzieć
kiedy może mi wystąpić okres po poronieniu samoistnym ? ? ? 
|
ja już samo poronienie traktował am jako okres...następne miałam od razu regularne, ale to zależy od organizmu...ja tak jak napisała Agatka też bym nie czekała...chyba, że psychicznie nie czujesz się na siłach...
Cytat:
Napisane przez dwakolory1
Uważaj bo jeszcze kiedyś skorzystam 
A tak na marginesie to podziwiam za takie zdrowe przepisy. I pysznie wyglądają, a zawsze takie jedzenie kojarzyło mi się byle jak.
|
Nie ma co podziwiać, tylko brać się i robić 
Cytat:
Napisane przez czajelka
Hejka 
Nie wiem czy mnie pamietacie.... ale pisalam w Wami na którymś z poprzednich wątków.
Chcialam sie z Wami podzielić informacja ze jestem w 7tyg. Ciazy .....znajomym czy rodzinie na razie nie chcemowic... ale radość mnie rozpiera i chcialam chociaz Wami sie podzielic  
tylko nie daje mi spokoju jedna sprawa.... wczoraj mialam pierwsza wizyte wszystko dobrze słyszałam serduszko  i lekarz przypisal mi tabletki acard ... i mam do Was takie pytanie czy któraś brala takie tavletki w czasie ciazy ..... i czy cos o nich wie. Ja dzis troche czytalam o nich i sama sie pogubilam... 
|
Gratulacje!!!!! Tak jak dziewczyny już napisały dużo z nas brało - ja akurat aspirynę cardio, ale efekt ten sam - mają się nie robić mikrozakrzepy.
Persunia normalnie mnie rozwalasz 
========================= ======================
witam się słonecznie dziś wzięłam się w końcu za rozmrażanie lodówki, bo już ledwo szuflady w zamrażarce otwierałam
|
|
|