2014-08-14, 09:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
Napisane przez kmagg81
|
Współczuję przeprowadzki do teściowej... choć może twoja jakaś fajna
I kciuki za szybką budowę. My próbujemy się za to zabrać już rok! I wczoraj w końcu postanowiłam, ze sama się tym zajmę bo Tż- ta ciągle nie ma i nie ma czasu. I co się okazało! Że zgubił warunki zabudowy niezbędne do podziału działki
Ale szczęście w nieszczęściu, załamana poszłam do gminy i cudem otrzymałam jeszcze jeden egzemplarz, Pani miała o jeden więcej wydrukowany akurat nasz! Także dzisiaj jadę spowrotem złożyć dokumenty i trzeba ruszyć w końcu
Cytat:
Napisane przez Moderna
monicca ciesze sie, ze wyjazd udany - a Soline milo wspominam, ahh te czasy mlodosci  moze kiedys jeszcze wroce w Bieszczady
kciuki za wizyte, daj znac po 
|
Chyba nie najgorzej po wizycie, Pani stwierdziła, że Fifi jest aż za bardzo ruchliwy jak zobaczyła jego siniaki na nogach i 2 na głowie to dziwnie się popatrzyła na mnie, nie wiem co sobie pomyślała
Zaś u logopedy z mową mieści się w dolnej granicy umiejętności jak na skończone 16 m-cy, gdyby nie to że miał 6/7pkt to nie chciała by go już widzieć a tak to jeszcze chcę go skontrolować w 2 roku życia.
A i pochwaliła za odpowiedni zakup bucików, mamy teraz z Mrugały.
Panika dużo cierpliwości u teściowej 
Cytat:
Napisane przez despa
Moderna, przygotowane mam rzeczy Oliwki dzis wrzuce do walizki,spakuje siebie i wstepnie przygotuje mala.
Liste mam zrobiona co wziac wiec powinno byc dobrze. My jedziemy w piatek, znaczy z pt na sb w nocy wiec na jutro zostana zakupy na tzw droge bo w pt pozamykane sklepy.
Ale mam jeszcze pare rzeczy do skonczenia w pracy, wiec to bedzie ciezki dxien i chyba pojde jutro na 6 rano.
|
Udanego urlopu Od poniedziałku ponoć upały wracają.
|
|
|