2014-08-14, 11:01
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax
No chyba ma,bo wczoraj mi trąbił cały dzień,że wirus jakiś panuje i nagle w nocy po powrocie z łazienki mnie o tym poinformował  I teraz unikam go jak ognia,bo jednak wolę zaparcia niż to
Mój na szczęście w pracy ale od 14 w domu i się zacznie  jak tak już bierzesz się za ogarnięcie to wpadaj do mnie  bo mi strasznie się nie chce wstać i sprzątać...
na szczęście asertywności da radę się nauczyć  czasem sytuacja do tego zmusza
zapewne tak  póki co męcz się 
|
Hihi A myślisz, że mi się chce to ogarniac
ale niestety muszę bo zlew zaraz zacznie się ruszać... załaduje zmywarkę i jakoś pojdzie
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Ale pochmurnie, śpię normalnie  A w domku taki bałagan  Mój Perfekcyjny Pan Domu przyjdzie i posprząta
Ogłaszam oficjalnie, że mam dość leżenia  I tak pozwalam sobie na zrobienie obiadu, ale chcę wreszcie coś ogarnąć po swojemu 
|
ja to miałam ostatnie trzy dni tak intensywne, że dzisiaj mam dzień lenia (pomijając tą moją kuchnie)
Cytat:
Napisane przez ania9106
Jade ale na razie do poradni gin. W szpitalu bo właśnie przemoczylam majtki:p już wiem że to nie śluz bo śluz też jest ale bardziej lepki.
Na ip nie jadę pierwsze bo u nas jest tak że co by się nie działo trzeba zostac w szpitalu bo inaczej lekarz
Cię nie zbada.
Dlatego najpierw poradnia zobaczę co tam gin powie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
dobrze, że jedziesz lepiej sprawdzić co i jak
Cytat:
Napisane przez evelina33
Widzę, że szalejecie od rana z postami 
Co prawda to prawda, chory facet w domu to udręka. Narzekają jakby conajmniej ich zarzynali  Na szczęście mój jest zdrowy.
Koleżanka tak się smiała ze swojego synka, że przy córeczce to ona nie miała takich problemów, a J potrzebował większego zainteresowania i w ogóle. A jak był chory to musiał wszystkim o tym powiedzieć (wykrzyczeć) :p
Ciekawe jaki będzie Jasiek >  
Mój syn zrobił mi dziś psikusa, po bardzo aktywnym wczorajszym dniu, dzisiaj stwierdził, że ma lenia i on nie będzie się ruszał, bo mamusia chce :P Na szczęście pomogło II śniadanie i słaba kawa  A już się bałam 
Byłam o 6  na badaniach i jak wróciłam to poszłam dalej spać :P Zaraz biorę się za ogarnnięcie pokoju Jaśkowego już do końca. Tż obiecał wynieść zapasowy TV meczowy i go spakować i wywieźć do moich rodziców
Tak więc czeka go nie lada wyzwanie
Co dzisiaj gotujecie ? 
|
Ja dzisiaj mam gotowana kukurydzę i placki z cukini... mam mega lenia na gotowanie:P
Właśnie dostałam SMS od dziewczyny z sr i miała mieć cc za tydzień, a już urodziła: mdleje:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|