Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 11:01   #477
Simran86
Raczkowanie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
No chyba ma,bo wczoraj mi trąbił cały dzień,że wirus jakiś panuje i nagle w nocy po powrocie z łazienki mnie o tym poinformował I teraz unikam go jak ognia,bo jednak wolę zaparcia niż to

Mój na szczęście w pracy ale od 14 w domu i się zacznie jak tak już bierzesz się za ogarnięcie to wpadaj do mnie bo mi strasznie się nie chce wstać i sprzątać...

na szczęście asertywności da radę się nauczyć czasem sytuacja do tego zmusza

zapewne tak póki co męcz się
Hihi A myślisz, że mi się chce to ogarniac
ale niestety muszę bo zlew zaraz zacznie się ruszać... załaduje zmywarkę i jakoś pojdzie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Ale pochmurnie, śpię normalnie A w domku taki bałagan Mój Perfekcyjny Pan Domu przyjdzie i posprząta

Ogłaszam oficjalnie, że mam dość leżenia I tak pozwalam sobie na zrobienie obiadu, ale chcę wreszcie coś ogarnąć po swojemu

ja to miałam ostatnie trzy dni tak intensywne, że dzisiaj mam dzień lenia (pomijając tą moją kuchnie)

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Jade ale na razie do poradni gin. W szpitalu bo właśnie przemoczylam majtki:p już wiem że to nie śluz bo śluz też jest ale bardziej lepki.

Na ip nie jadę pierwsze bo u nas jest tak że co by się nie działo trzeba zostac w szpitalu bo inaczej lekarz
Cię nie zbada.
Dlatego najpierw poradnia zobaczę co tam gin powie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

dobrze, że jedziesz lepiej sprawdzić co i jak

Cytat:
Napisane przez evelina33 Pokaż wiadomość
Widzę, że szalejecie od rana z postami
Co prawda to prawda, chory facet w domu to udręka. Narzekają jakby conajmniej ich zarzynali Na szczęście mój jest zdrowy.
Koleżanka tak się smiała ze swojego synka, że przy córeczce to ona nie miała takich problemów, a J potrzebował większego zainteresowania i w ogóle. A jak był chory to musiał wszystkim o tym powiedzieć (wykrzyczeć) :p
Ciekawe jaki będzie Jasiek >
Mój syn zrobił mi dziś psikusa, po bardzo aktywnym wczorajszym dniu, dzisiaj stwierdził, że ma lenia i on nie będzie się ruszał, bo mamusia chce :P Na szczęście pomogło II śniadanie i słaba kawa A już się bałam
Byłam o 6 na badaniach i jak wróciłam to poszłam dalej spać :P Zaraz biorę się za ogarnnięcie pokoju Jaśkowego już do końca. Tż obiecał wynieść zapasowy TV meczowy i go spakować i wywieźć do moich rodziców
Tak więc czeka go nie lada wyzwanie

Co dzisiaj gotujecie ?
Ja dzisiaj mam gotowana kukurydzę i placki z cukini... mam mega lenia na gotowanie:P

Właśnie dostałam SMS od dziewczyny z sr i miała mieć cc za tydzień, a już urodziła: mdleje:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora