Raczkowanie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Dzień dobry 
Ja niestety się nie wyspałam przez ten mój straszny kaszel. Normalnie nie mogę sobie z nim poradzić, a w nocy jest najgorzej. Gardło mnie już nie boli, ale pobiorę jeszcze antybiotyk przez kilka dni. Ale kaszel... jakiś kosmos. Chyba zmienię syrop, bo prawoślazowy jest wykrztuśny, a mnie chodzi by nie kaszleć. Lekarz polecił mi syrop przeciwkaszlowy dla dzieci, ale nie mógł sobie przypomnieć nazwy. Może nasze mamy wątkowe coś mi doradzą?
Cytat:
Napisane przez tynka88
witam sie porannie po pierwszej nocy od dawna dawien bez jedzenia czekolady i czegokolwiek  mdlosci i sensacji żołądkowych ciąg dalszy, moze to juz tak teraz bedzie do porodu? milego dnia dziewczyny  
|
Oj, życzę Tobie, żeby nie było tak do porodu. Troszkę zostało, więc szkoda żebyś się męczyła.
Cytat:
Napisane przez mortisha84
Zdecydowałam się jechać na tą weekendową wycieczkę, jutro rano jedziemy. W razie gdybym nie miała czasu zajrzeć do Was żegnam się do niedzieli 
|
Udanej wycieczki! Mam nadzieję, że się będziesz dobrze bawiła i troszkę odpoczniesz 
Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster
A jeszcze się pochwalę, mam wyniki posiewu moczu z komentarzem mojego gina - wyniki prawidłowe  Także żadnej infekcji nie nabawiłam się jednak, po prostu więcej bakterii mi się do próbki dostało chyba.
|
Gratuluję wyników! Fajnie, że nie ma infekcji 
Cytat:
Napisane przez kasiakg
Ala, pewnie tu zaraz zostanę zlinczowana ale uważam, że jak facet tylko z moczem to ja bym bez problemu przepuściła. Te 2 minuty mnie nie zbawią, a facet czekałby dobre 20min.
|
Zgadzam się, jeśli ktoś chodzi NAPRAWDĘ na chwile, np. z moczem czy po pieczątkę itd. to nie robię problemów. Ale ogólnie zauważyłam straszną znieczulicę jak czekałam do lekarza w poniedziałek. W mojej kolejce siedziały cztery panie i ja, przyszła pielęgniarka i zapytała czy przepuścimy panią rocznik 27, bo potrzebuje receptę. Panie się oburzyły, że one czekają, a ja powiedziałam, że może wejść przede mną, bo mnie te trzy minuty nie zabawią. Kobietą zrobiło się głupio, więc starsza pani weszła przed nami dokładnie na chwilkę.
Ale to nic, do kolejki obok też podeszła pielęgniarka z facetem z urazem ręki, krew się lała, facet blady i pyta czy może z nim wejść po skierowanie do chirurga, by nie musiał siedzieć na SOR-ze 5 godzin, tylko od razu poszedł na szycie. A oni w tej kolejce, że nie i jak chce to niech się ustawi na końcu i tak facet siedział, krew kapała, a oni zadowoleni, że kolejka zwyciężyła. 
Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster
Otworzyłam balkon i poczułam jesień  Takie powietrze! Normalnie byłoby mi przykro, że się lato kończy, ale już sobie wyobraziłam jak idę z wózeczkiem do parku w moich starych jeansach w końcu 
|
Mnie nie jest przykro ja się cieszę, że końcu mogę oddychać, a przejście 10 metrów nie kończy się wielkim puchnięciem a tak na serio to... lato zleci - będą dzieci! hihi
Cytat:
Napisane przez slomka
 Coś Farminki dawno nie było  hmmmmm 
|
Słomka, wiesz coś może? Może Farminka pisała na fb? Ja też o niej często myślę, czy wszystko w porządku.
|