2007-07-13, 11:02
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Facet w japonkach? Gejoskie czy nie?
Z nazywaniem homo 'pedałem" to jak jak czarnego nazywamy 'murzynem', takie określenie wcale nie jest jakieś obraźliwe. Przynajmneij dla mnie.
Cytat:
Napisane przez sabbath
Wiesz... Poproś pana ministra edukacji o szóstkę z patriotyzmu.
I to szybciutko, bo kiedy PiS i LPR stracą władzę, takie poglądy jak Twoje, Panno Skinhead, będą znowu nazywane po imieniu: faszyzmem.
|
Nie każdy musi tolerować obnoszenie sie z zachowaniem sexualnym , które jest niezdrowe dla społeczeństwa . Toleruję homosexualizm, ale absolutnie nie toleruję panoszenia sie gejowsko lesbijskich demonstracji po ulicy oraz wszelakiego propagowania homosexualizmu.
Ps. LPR i PiS to zwykłe 'mohery',(że sie posłuże tym ostatnio modnym slowem:P). Te partie są dla strych babci szydełkujących w fotelu podobizny Rydzyka. Prawdziwie nacjonalistyczne partie to Narodowe Odrodzenie Polski i Obóz Narodowo Radykalny 
I wkurza mnie , że kiedy otwarte demonstrowanei swoich poglądów w pozornie wolnym kraju jest nazywane od razu faszyzmem. Nie jesteś gejofilem? Jesteś pogrobowcem Hitlera. To jest dopiero prymitywne myslenie.
Cytat:
Napisane przez babygia
Skinujacy kibic?Przepraszam,nie pomylilas forum?
|
Nie, nie pomyliłam. Sprawy dotyczące mody, kosmetyków, pielęgnacji, nie maja nic wspólnego z poglądami politycznymi.
Cytat:
Napisane przez babygia
Tego jednak nie nauczysz sie na stadionach pilkarskich
|
Tutaj to Ty wykazalaś sie nietolerancja i stereotypowym mysleniem. Ja juz nie mam siły tłumaczyć światu, że kibic nie znaczy nienormalny, nietolerancyjny chuligan-zabójca
|
|
|