2014-08-14, 14:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
Napisane przez iza243
Co to za kaszka kakaowa?
Z tego piszecie to ja chyba robie zle bo daje kaszki z Bobovity.co prawda te na których pisze bez cukru ale jednak.A na wieczór dostaje kaszke smaczna kolacja.
|
Nie popadajmy w skrajnosci, te bobovity bez cukru nie sa zle, chociaz ktoras z nich ma maltodekstryne ale chyba jedna tylko. Osobiscie ich nie lubie bo starczaja na ok 3 kolacje tylko.. wiec koszt wychodzi ogromny np miesiecznie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47701494]Też Bobovita, ale po 12 m-cu (chyba z powodu zawartości kakao).
Iza, ja też daję Bobovity, czasami nawet dwa razy dziennie.
Daję właśnie smaczną kolację i owsiane śniadanko, są wielozbożowe. Oprócz tego mam też jaglankę i wielozbożową z Babydream, ale bezmleczne - łączę je z owocami.
A dzisiaj pierwszy raz ugotuję Arturkowi budyń. Tak, na normalnym mleku. Czytałam w tych nowych wytycznych, że po 12 m-cu mleko może być bazą do dań. Niestety z torebki, bo nie umiem inaczej, ale widzę, że nie ma tam jakiejś chemii w składzie, ot skrobia ziemniaczana i aromat....[/QUOTE]
Mleko, maka ziemniaczana, odrobina masla, owoce do smaku albo jakis domowy dzem. Mozna tez z zoltkiem chyba, sa przepisy w necie na bydynie dla dzieci.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|