Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 15:13   #256
klakla91
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ja nie odtworzę na telefonie piosenki

Ja nie wiem jak będzie u TŻ, ale u mnie dom na pewno będzie ustrojony wieńcem weselnym, taka jest u nas tradycja, płotów się u nas nie stroi na pewno moja mama dostanie szaleństwa kwiatowego, i tak zawsze mamy dużo kwiatów przed domem i w oknach, wiec na wesele mama jeszcze pewnie będzie chciała mieć piekniej no i na pewno będzie kapela góralska, to akurat mi się podoba
Hmm mogłabyś później pokazać jakieś przykładowe zdjęcie takiego wieńca? Ciekawa jestem jak to wygląda
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
wiecie co dziewczyny, ręce można załamać.

poszłam po zamówienie z dozu. idąc na stare miasto przechodzę przez ulice gdzie jest nieciekawie. i znów zobaczyłam dziewczynę, która ma ok. 18 lat już chyba, lekko upośledzoną. to już chyba jej 3 ciąża. teraz ok 8 miesiąc i co? paliła. stwierdziłam nie będę się odzywać. ale jak wracałam i znów zobaczyłam ją z tym petem to nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę, że to szkodzi dziecku. i co? wyzwała mnie i stwierdziła, że ma to w dupie bo idzie do adopcji...
szczerze? czasem jestem za przymusową sterylizacją co niektórych ludzi....
Tylko tych dzieci później szkoda..Nawet jak wie, że odda do adopcji, to co jej szkodzi zadbać żeby zdrowe było..Nierozumi em niektórych ludzi..

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora