2014-08-14, 15:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Cytat:
Napisane przez morsmordre
Ja nie odtworzę na telefonie piosenki
Ja nie wiem jak będzie u TŻ, ale u mnie dom na pewno będzie ustrojony wieńcem weselnym, taka jest u nas tradycja, płotów się u nas nie stroi  na pewno moja mama dostanie szaleństwa kwiatowego, i tak zawsze mamy dużo kwiatów przed domem i w oknach, wiec na wesele mama jeszcze pewnie będzie chciała mieć piekniej  no i na pewno będzie kapela góralska, to akurat mi się podoba
|
Hmm mogłabyś później pokazać jakieś przykładowe zdjęcie takiego wieńca? Ciekawa jestem jak to wygląda 
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin
wiecie co dziewczyny, ręce można załamać.
poszłam po zamówienie z dozu. idąc na stare miasto przechodzę przez ulice gdzie jest nieciekawie. i znów zobaczyłam dziewczynę, która ma ok. 18 lat już chyba, lekko upośledzoną. to już chyba jej 3 ciąża. teraz ok 8 miesiąc i co? paliła. stwierdziłam nie będę się odzywać. ale jak wracałam i znów zobaczyłam ją z tym petem to nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę, że to szkodzi dziecku. i co? wyzwała mnie i stwierdziła, że ma to w dupie bo idzie do adopcji...
szczerze? czasem jestem za przymusową sterylizacją co niektórych ludzi....
|
Tylko tych dzieci później szkoda..Nawet jak wie, że odda do adopcji, to co jej szkodzi zadbać żeby zdrowe było ..Nierozumi em niektórych ludzi..
 34/2021
|
|
|