2014-08-14, 15:39
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Humant  Dawno Cię nie było u nas
|
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
Humant witaj  dawno Cie nie bylo 
|
wybaczcie mi kochane, że tak rzadko się udzielam, ale jestem z Wami na bieżąco i od początku naszego wątku czytam co tam się dzieje z naszymi mamusiami. Nie raz mi bardzo pomogłyście i wspierałyście mnie w trudnych chwilach. Nie zapominam o tym i jestem z Wami   Postaram się bardziej udzielać, ale ostatnio jakaś szczególna niemoc mnie ogarnia. 
Cytat:
Napisane przez Ana***
Dziewczynki jeżeli bierzecie do szpitala butelkę czy ewentualnie smoczek uspokajacz to wyparzacie je wcześniej w domu?
|
Ja biore tylko smoczek, tak na wszelki wypadek i wszystko sterylizuje w mikrofali.
Cytat:
Napisane przez ania9106
Wrocilam. W badaniu nie stwierdzono saczenia wód,ale nie wykluczają że pęcherz pękł gdzieś iu góry i tego nie widać.
Po za tym czop odszedł cały. Rozwarcie na 2 cm.
Główką nisko dociska pęcherz dlatego też może nie być widać tego saczenia.
Gdybym chciała albo dalej by mi się lało mam się wrócić na oddział.
Bardzo teraz krwawie...
Dzidzus duży waga 3380g.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
No to czekamy na kolejną dzidzię Trzymam kciuki!!!
Cytat:
Napisane przez Niestabilna
Dziewczyny chwalę się. Kosz przed i po
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ŚLiczny!!!!! Mam taki sam, albo przynajmniej bardzo podobny. Jeszcze go nie wyszykowałam, ale pewnie na dniach się za to wezmę. Córcia spała w nim chyba do 4 miesiąca. Pamiętam, że byłam z niego bardzo zadowolona.
Cytat:
Napisane przez carolciuska
Niestabilna, piekna kolyska  mialam wlasnie pisac, ze fajnie by wygladala z jakims materialem
Mam do Was pytanie, uzywala ktoras z Was, albo miala stycznosc z chusteczkami mokrymi Lansinoh? Wiem, ze masc na sutki jest super, husteczki maja dobre opinie, ale nie wiem jak Wasze odczucie, no i czy w ogole sie zetknelyscie. Musze dzis dokupic fride do noska i te ampulki soli fizjologicznej. Czy lepiej w sprayu? Doradzcieee
|
Ja kupiłam w ampułkach, bo pamiętam, że córcia nie lubiła psikania czymkolwiek jej do noska. Z ampułki wkrapiałam po dwie kropelki soli i to wystarczało do oczyszczenia noska.
|
|
|