Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 15:43   #646
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
no to faktycznie. .. a myślicie o czyms większym ?? Czy tam u was drogo ??

Dziękuję, staraliśmy się z M. On też się zaangażował. ... a najbardziej po mojej wizycie w szpitalu hihi. Jak nue macie sposobu jak zmotywowac tz to jest dobry sposób.

Ja tez mialam nic nie robić. A ha juz pranie zrobilam i zabieram się za mycie okien bo już na nie patrzeć nie mogę. .. i zaraz dostanę od kogis lanie

My tez bysmy mieli mniejsze ale zdecydowaliśmy się ze pojdziemy ba wieś a tu w de mieszkanua większe i tansze. W muescie za ten metraż w miich rejonach bysmy musieli powyżej tysuaca euro wywalić. A tak to mieszkanie duze i spokój

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Bardzo lubimy ta okolice i to mieszkanie ale w przyszłym roku juz zaczniemy szukać czegoś większego i to w tej samej okolicy chcemy...a drogo jest nawet to mieszkanie wiec większe pewnie wyjdzie nas maksymalnie 200 euro więcej niz to ogólnie na razie nie czuje potrzeby zmiany ale jak mała podrośnie tak ze przyda jej sie pokój to uciekamy stad

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora