2014-08-14, 15:44
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
Napisane przez Anesthesia
monidot, masę spraw załatwiliście, gratuluję! 
W ogóle to wymyśliłam nowy układ stołów który pozwoli mam nadzieję na jeszcze lepszą integrację, mam nadzieję, że wypali 
|
Dziękuje 
Układ stołów na pewno wypali 
Cytat:
Napisane przez madziara889
monidot dużo załatwiliście 
|
Dziękuje 
Cytat:
Napisane przez domar123
monidot
O kurcze ile załatwionych spraw!  Aaaaa! Mamy takie same obrączki  ŚLICZNE!
monidot
Będę żonką będę!! 
Wczoraj mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni, w sumie takie podsumowanie i się pożegnaliśmy  Wczoraj też biegaliśmy po pasmanteriach po folię i wstążki, kupiliśmy cukierki na podziękowania dla gości, potem naklejki na wódkę do końca, robiliśmy prezenty dla gości i spaaaaać  Jeszcze oczywiście nie skończyliśmy  Tka dużo czasu to zajmuje. A tyle jeszcze do zrobienia. Jak wrócę do domku to powrzucam wam troszkę zdjęć rzeczy jakie mamy 
|
Dziękuje 
Czekam na zdjęcia 
Cytat:
Napisane przez iliy
monidot gratki załatwionych spraw  garniak i obrączki 
i dzięki za literki 
|
Dziękuje 
Cytat:
Napisane przez domar123
|
Czy mnie wzrok myli czy to kościół Bł Michała Kozala w Słupcy? Jeśli tak to w tym samym kościele będziemy ślubować 
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl
monidot Gratuluję wszystkich załatwionych spraw, obrączki piękne, a TŻ świetnie wygląda 
|
Dziękuje 
Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989
idziemy dzisiaj do księdza spisać protokół przedślubny, pytał Was coś ksiądz ?? ale w sensie 10 przykazać czy coś takiego ? 
nie wiem czy sobie muszę coś powtórzyć 
|
Nas nic nie wypytywał. Tylko musieliśmy odpowiedzieć na pytania zawarte w protokole.
|
|
|