Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 15:44   #2000
monidot
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
monidot, masę spraw załatwiliście, gratuluję!
W ogóle to wymyśliłam nowy układ stołów który pozwoli mam nadzieję na jeszcze lepszą integrację, mam nadzieję, że wypali
Dziękuje
Układ stołów na pewno wypali

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
monidot dużo załatwiliście
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
monidot
O kurcze ile załatwionych spraw! Aaaaa! Mamy takie same obrączki ŚLICZNE!
monidot
Będę żonką będę!!
Wczoraj mieliśmy ostatnie spotkanie w poradni, w sumie takie podsumowanie i się pożegnaliśmy Wczoraj też biegaliśmy po pasmanteriach po folię i wstążki, kupiliśmy cukierki na podziękowania dla gości, potem naklejki na wódkę do końca, robiliśmy prezenty dla gości i spaaaaać Jeszcze oczywiście nie skończyliśmy Tka dużo czasu to zajmuje. A tyle jeszcze do zrobienia. Jak wrócę do domku to powrzucam wam troszkę zdjęć rzeczy jakie mamy
Dziękuje
Czekam na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
monidot gratki załatwionych spraw garniak i obrączki
i dzięki za literki
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
To jest w którym my ślubujemy. Jest "młodym" kościołem
Załącznik 5762781
Czy mnie wzrok myli czy to kościół Bł Michała Kozala w Słupcy? Jeśli tak to w tym samym kościele będziemy ślubować

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
monidot Gratuluję wszystkich załatwionych spraw, obrączki piękne, a TŻ świetnie wygląda
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
idziemy dzisiaj do księdza spisać protokół przedślubny, pytał Was coś ksiądz ?? ale w sensie 10 przykazać czy coś takiego ?
nie wiem czy sobie muszę coś powtórzyć
Nas nic nie wypytywał. Tylko musieliśmy odpowiedzieć na pytania zawarte w protokole.
monidot jest offline Zgłoś do moderatora