Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 16:03   #1514
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Noooo mi raz mąż kupił bób w zimie, w Piotrze i Pawle za prawie 8zł/ 400gr z Hortexu Myślałam ze zatłukę, no ale przyjemność mi chciał zrobić, to odpuściłam

Obecnie już mi nieco wyszedł bokiem (chyba 2 tygodnie jadłam na kolację tylko bób ), ale w zimie na pewno mi się będzie chciało
Mój też miewa takie szalone pomysły, że nieraz Go zye.bię, że kupił taką drożyznę wstyd mi czasem bo wiadomo, że chciał dobrze

Ja też non stop jadłam ale teraz miałam przerwę, no i dzisiaj dopiero wszamałam

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
a tylko nerwy same bo nie wiem, czy mam mieszkać w 5 osób (2 dziewczyny czekają 2 tyg. jeszcze na informację, czy dostaną się na studia) teraz szukamy mieszkania 3-pokojowego.. gorzej jak wyjdzie, że zostaniemy tylko 3 dziewczyny wkurza mnie taka sytuacja. W dodatku jedna koleżanka chce nie wiadomo jakie luksusy
idzie jak po grudzie... jak wszystko ostatnio
No to niefajnie chyba lepiej poczekać te dwa tygodnie jak będzie wszystko jasne a ta paniusia co wymyśla?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora