Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 17:28   #282
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891 Pokaż wiadomość
GUERKA, bidulko widzę ze przeżywasz stratę zęba... Ja parę lat temu też przeżywałam wyrwanie... Oj co ja się wtedy naplakalam

NATI, bo chłopy takie są owszem może ciąża to nie choroba, ale pierwsze tygodnie potrafią być bardzo dokuczliwe... A facet tego nie zrozumie nawet jak się im to wytłumaczy łopatologicznie. Kiedyś trzymałam sąsiadce włosy gdy się tuliła z kibelku w pierwszych tygodniach ciąży i niemalże sama czułam jakgdybym to ja w ciąży chodziła

Kupiłam witaminy + kwas foliowy dla kobiet starajacych się o dziecko.
Czasami zastanawiam się czy nie zaczynam świrować... Tz dość sceptycznie nastawiony do moich przygotowań.... A mi po prostu zależy na tym żeby nam się udało a chłop jak to chłop... Myśli że zadziała i odrazu będzie strzał w 10. Nie mowie, że to niemożliwe, ale ja chcę mieć pewność, że wszystko zrobiłam, żeby zajść
Faceci już tak mają
Ja nawet grafik ustaliłam na czas owulacji kiedy się bedziemy kochać żeby trafić tak na 100% i testy owulacyjne
Mąż sie cieszył z seksu bo przecież każdy na początku uważa ze nie możliwe zeby się nie udało
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora