Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 16:41   #295
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Ja mam 110 w pasie

Sloneczko - moze rzeczywiscie lekarz troche na wyrost kaze Ci sie oszczedzac, wszystko bedzie dobrze dobrze, ze nie jest gorzej

Bylam u gina wszystko ok. mam isc na konsultacje z anestezjologiem (w sprawie znieczulenia) on nie widzi przeciwskazan,

Z badan mi wyszlo, ze mam ponizej normy bialko i wapń, magnez w normie robilyscie te badania? Gin nic nie mowil, bo w sumie jestem zaraz pod granica ale nie wiem czy cos mozna na to poradzic?

Ide sie pakowac bo jedziemy do rodzicow a jutro na ur. tesciowej
a usg mialas? jak dzieciaczek?

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Czekoladka, ale wcale takie duże te nasze dzieciaczki nie są,bo takie średniaczki. Ja się zawsze bałam kolosika, bo sama byłam duża jak się urodziłam

Kostka dobrze, że wszystko ok na wizycie A takich badań na wapń itp to chyba nigdy nie miałam.
no niby sredniaczki ale mi gin szacuje wage na 3800g a z 1 corka szacowal na 3400g a miala 3600g

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
Indra mam 163cm..taka moja natura i moje geny od zawsze byłam patykiem i pewnie będę patrząc na moją siostrę, która też w ciąży przytyła ledwo co a po odrazu wszystko straciła.

Wiem, że większość ma już wyprawkę w komplecie..pomożecie bo gdybym miała cofać się po naszych wątkach to bym do Bożego Narodzenia wyprawki nie zrobiła.
1.Konkretnie mam teraz dylemat co do kremu na pupę ale nie na odparzenia tylko przeciw czy zapobiegawczo coś będziecie stosować?
2. Czy zamawiacie jakieś kropelki na kolki?

Wystarczy mi odpowiedź tak lub nie i nazwa kremu/kropelek
ja mam masc bepanthen, smarowalam przy kazdej zmianie pieluchy cienka warstwa , ta masc jest taka tlusta ze siuski po niej splywaja i nic sie nie odparza

kropelki mam Bobotic forte i Biogaie(priobiotyk), jak okaze sie ze kolki beda i nic nie bedzie dzialalo to zamowie Sab simplex
starsza corka kolek nie miala , tylko przez 3 tyg. takie lekkie wzdecia wiec troszke plakala ale bobotic dal rade

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość

I ja po wizycie, mała wazy juz 1200g w 4 tygodnie podwoiła swoją wagę, spodziewałam się 1 kg a tu taka duża dzidzia. Mam nadzieję, że nie będzie większa niż starsza córka przy porodzie Poza tym siedzi póki co główką dół- słabiej czuję teraz ruchy, tak od dwóch dni. Szyjka długa zamknięta, to co mi wyskoczyło to nie hemoroid, tylko jakieś naczynie ale tak w ogóle okolice krocza i blizny po szwie mnie przerażają...
Z gorszych wieści to anemia, więc dostałam znów tardyferon no i aspargin na skurcze łydek...

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora