2014-08-14, 16:59
|
|
zniemczona peema
|
Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Cytat:
Napisane przez Stella275
Pytanie za 1000pkt jakiej firmy pędzle do twarzy i cieniowania, polecacie?  Za namiar na jakieś dobrze trzymające się cienie też nie pogardzę 
|
Hmm.. ja nie mam żadnych firmowych pędzli, cienie też mam różnych firm . Ale napewno dobre są z Inglota, ja bym jeszcze poleciła Kobo bo mają bardzo fajne kolorki i są intensywne, a w połączeniu z dobrą bazą pod cienie są w stanie wytrzymać naprawdę długo . Mam chyba z 4 cienie właśnie Kobo, są malutkie ale jak dla mnie warte swojej ceny.
Cytat:
Napisane przez klakla91
Tej przeprowadzki to ja Ci zazdroszczę  Czemu tak nie chcesz, żeby czymś rzucali? I takie pytanie na boku: jak wyszła zupa?
Przeczytasz później  Najwyżej Ci przeslemy na pv, żebyś szukać długo nie musiała 
Yyy..ciekawe ogłoszenie 
|
Oo nie pogardzę .
akszek witaj 
Co do namiotu- to ja bym nie chciała, bo to jest takie niepewne. Przyjdzie brzydka pogoda i co?. Osobiście nie byłam na takim, ale znam z opowiadań, że nieraz nie było za ciekawie..
Czas edycji: 2014-08-14 o 17:00
|
|
|