2014-08-14, 19:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
Napisane przez ANNASAR
|
no sliczne
Cytat:
Napisane przez Ewunia_01
Jejuuuuuu ale mnie dzisiaj mdli  nienawidzę tego :/
Annasar słodkie kocyki
Guerka powodzenia u dentysty! Oby juz przestało bolec.
|
niedługo przejdzie...
Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891
Czuje, że dziś u mnie owu...widzę po sluzie i jajnik zakul niedawno...kusi mnie żeby dziś Tz dopaść, ale obiecałam mu wakacyjne dziecko wiec chyba mu odpuszczę 
|
najlepiej jak to bedzie wasza wspolna decyzja
Cytat:
Napisane przez dorotape1987
dobra mykam do fryzjera czas pozbyc sie odrostow 
|
zrób sie na bóstwo
Cytat:
Napisane przez Guerka
Ja juz po. Niestety nie udalo sie ząbka uratować. Niby byl caly ale jak go zaczął wiercić to sie poprostu rozsypał  wiec resztkę usunął, nie bez problemów  popłakałam sie, dentysta myślał ze z bólu, a ja ryczalam bo zęba straciłam  idę drzemać, bo nie boli i odeśpię trochę 
|
przykro mi, ze tak sie stało
Cytat:
Napisane przez dorotape1987
ja prawie na zawal padlam bo poszlam siku a tu troszke krwii na papierze bylo  a to sie okazalo ze z palca mi zostalo bo mierzylam cukier  i papier wchlonal a ja bylam juz w kibelku 5 razy 
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------
hihih annasar  no tak jest ale jacy by nie byli to i tak ich kochamy i bez nich zle 
|

no to niezle
Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891
|
wypróbowalas?
Cytat:
Napisane przez migotka_m
Hej dziewczyny  Mam nadzieję, że można do was dołączyć. Staramy się z mężem prawie pół roku (teraz zaczynam 6-ty cykl) i fajnie o tym z kimś czasami porozmawiać.
Przyjmiecie mnie?
Mój witaminy brał i na badania (podstawowe) poszedł. Natomiast wydawało mu się, że raz porządnie "strzeli" i będzie. Zmienił zdanie jak 3 miesiące się nie udało. Teraz już nie patrzy dziwnie na to, że tyle badań porobiłam, witaminy i kwas biorę i mam plan co jeśli przez rok się nie uda. Teraz mówi, że ma super żonę, która wszystko ma zawsze ogarnięte
Bo chłopy to tak myślą na początku, że z dzieckiem to takie fiku miku i już:P
|
oj nie tylko chyba chłopy tak mysla 
witamy
|