Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-14, 21:07   #738
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Wasze maluchy też tak się męczą z czkawką?
Moja ma chyba z trzeci raz od rana
Moja też co chwile czka, aż czasami mi jej szkoda, ale podobno to dzieciaczkowi nie przeszkadza

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Jak to dobrze, że jestem najedzona. Inaczej chyba bym się zadlawila silną od czytania o tych pysznosciach które robicie.

Kopytka bardzo lubię z tym, że u mnie je się na słodko. Z maselkiem i cukrem. Nawet maz, który jest wybitne miesozerny od czasu do czasu nie pogardzi takim obiadem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kopytka a nie kluski leniwe? Wiesz te co się twaróg dodaje do składników.
Ja kopytka to raczej z sosem jakimś pieczarkowym albo posmażane na maśle, za to te kluski leniwe to ze śmietaną i cukrem własnie Uwielbiam je

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Ale tylko do końca połogu Potem bierzemy się za siebie jogurty, sałata, musli, jabłka
Taaaa Jakby odrzucić sałate i dodać trochę kopytek, pierogów i gulasz to nawet by ta dieta była znośna

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
U nas tez kopytka na słodko ale rata zawsze z sosem. A co dan z ziemniaków na slodko to uwielbiam placki ziemniaczane z śmietaną i cukrem. A tu gdzie mueszkam je die z musem jabłkowy bleeeeerr

Placki ziemniaczane od wieków u nas w rodzinie je się własnie ze śmietaną i cukrem Co prawda ja moge zjeść i z jajkiem albo z jakimś sosem, ale PRAWDZIWE placki dla mnie oczywiście są tylko ze śmietaną i cukrem hihi

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
A lubisz ser żółty z dżemem ....

Nie, nie, nie

Ty się śmiejesz. U mnie w rodzinie było tak, że jak mielismy jakieś mączne rzeczy do jedzenia typu pierogi, albo wlasnie kopytka, albo frytki mama robiła to zawsze mieliśmy do tego mleko Takie zimniutkie z lodówki, mmmm pycha Nie żadna cola, soki tylko własnie mleko do picia.
Mój mąż dziwnie na mnie patrzył jak tak to mieszałam hehehe

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Witam się i ja...
Cały dzień Was próbuję nadrobić ale od rana full roboty... Rano zakupy, masakra w sklepach tyle ludzi że szok... Kupiliśmy z Małżem dwa ręczniki w Lidlu ale takie bez sensacji, myślałam że będą grubsze... A potem obiad, sprzątanie... Strasznie mnie boli dzisiaj kręgoslup, robię wszystko na raty a jeszcze mam zamiar jabłecznik na jutro zrobić ale jak się nie uda to rano zrobię. Pierwsze zmywanie w zmywarce się odbywa, daliśmy tabletkę, bo nie kupiliśmy soli a Małz już do pracy się zbierał... Wiem że już poruszałyście ten temat ale powiedzcie Mamuśki lepiej kupić proszek do zmywarki czy tabletki? A jeśli tabletki to jakie i czy dodatkowo trzeba nabłyszczacz? No i czy jak daję tabletkę to czy za każdym razem muszę właczać przycisk TABS na zmywarce? Sorki za błahe pytania ale ja zielona w tym temacie... Nie miałam nigdy zmywarki ale kupiliśmy z myślą o dziecku że mniej pracy i sterylniej...
Kochana nie zapominajcie o tej soli, bo sobie na starcie zepsujecie zmywarkę. Niby tabletki all in 1 mają wszystko ale to jest za mało na naszą twardą wode. Tak samo z tym nabłyszczaczem. Niby jest w tabletkach ale nigdy nie osiągniesz takiego efektu jak byś sama jeszcze dolała.
Ja używam tabletek z lidla W5 all in 1 i do tego jeszcze sól i osobno nabłyszczacz. Jestem bardzo z nich zadowolona. Wiem, ze mamusie tutaj używają też finisha, somata (chociaz ja na tym się bardzo zawiodłam) i fairy, podobno bardzo fajne są. Ale mi odpowiadają te z lidla bo nie są drogie i fajnie mi naczynia domywają przy tym nie rysując ich za bardzo.

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora