2014-08-14, 20:59
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem totalnie wyobcowany społecznie i NIE UMIEM tego ukrywać
Cytat:
Napisane przez carolina662
DLACZEGO czujesz się lepszy? Co takiego OBIEKTYWNIE rzecz biorąc, osiągnąłeś, aby uważać, że masz prawo stawiać się wyżej w hierarchii? Nie, dla mnie słowa "ponieważ widzę więcej, jestem wrażliwy, itp..." to żadne wytłumaczenie.
|
Przecież on większości tych ludzi, których 'nienawidzi', nawet nie zna I to jest dla mnie bardzo zaskakujące, jak można uważac się za lepszego od kogoś, o kim nic się nie wie. A może wielu z tych ludzi jest bardziej inteligentnych i wartościowych, więcej osiągnęli w życiu, a autor ich ocenia po pozorach, bo wydaje mu się, że jednak są beznadziejni (tylko dalej nie wiem z jakiego powodu).
A co do sąsiada - uważam, że Twoja odzywka była chamska. Nie było w tym nic inteligentnego. Może sąsiad nie ma mobilizacji do działania, może się boi, że jak zacznie biegac wyjdzie na cieniasa, bo nie będzie umiał przebiec tyle co Ty? Ale jakim prawem nazywasz kogoś kupą gówna, tylko dlatego, że jest gruby? Może jemu to nie przeszkadza, że taki jest? A może po prostu nie lubi biegac i woli np. pływanie?
|
|
|